مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
بلغور گندم ریز= 3/2 پیمانهجعفری –ریز خرد شده=6 پیمانه
نعنا تازه- ریز خرد شده =2/1پیمانه
گوجه فرنگی- خرد شده= 5عدد
پیازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم)
پیازچه- خرد شده= 2عدد
روغن زیتون-تصفیه نشده= 4/1پیمانه(60میل)
آب لیموی تازه =2/1پیمانه(125میل(
نمك و فلفل سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبكش می كنیم به طوری كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در یك ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می كنیم، نمك و فلفل را اضافه می كنیم.
چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می كنیم.
نكته:1-این خوراك را بلافاصله پس از تهیه مصرف كنید.
2- این خوراك را نباید پس از تهیه فریز كنید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید