باور کنید مشکل، لباس زنان ایران نیست؛ مشکل چشمان بیماری است که باید شسته شود! چرا باید حق انتخاب پوشش را از زن گرفت؟! چرا باید گفت: چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد؟!
* اگر همه شکوه حجاب و دلایل بسیارش را خلاصه کردیم در این حرف ساده که: «دل مردان نلرزد!» خروجی این نگاه عوامانه، بهانهجوییهای کف خیابانی میشود که «من هر طور بخواهم بیرون میآیم، مردان چشمانشان را ببندند!» گاهی آدمها غافلاند که حجاب، دهها دلیل و منطق دارد؛ کتاب «مسئله حجاب» شهید مطهری را بخوانیم، عالی است.
* یک دلیل «حجاب» برای زنان و «غض بصر» برای مردان این است که: جامعه ما ویترین عرضه و تقاضای جذابیتهای جنسی نشود و انسانیت و شعور، مبنای روابط و مناسبات اجتماعی باشد نه سلایق و هوسهای افراد.
* اصلاً هرکجا حقی هست تکلیف هم هست؛ اگر حق ماست که هوای سالم تنفس کنیم، تکلیف دیگران است که هوا را آلوده نکنند. اگر مردان باید چشمانشان را از نگاه ببندند، زنان نیز باید خود را بپوشانند. (حق و تکلیف متضایفان هستند.)
* تحریک جنسی مردان بدون تأمین آنها، ایجاد فشار روانی به مردان است و از سوی دیگر، تأمین جنسی آنها پس از تحریک آنها، خیانت به کیان خانواده.
با این توضیح، آیا سلامت روانی افراد و امنیت خانواده، حق همه آحاد جامعه است یا اینکه برخی بخواهند هرجور دلشان بخواهد لباس بپوشند؟!
* مشکل اصلاً چشمان بیمار نیست! بلکه در اصل، روحهای بیمار است که در زن و مرد بهگونهای متفاوت ظهور و بروز میکند.
* حجاب فقط برای این نیست که ایمان مردی نلرزد؛ بلکه فراتر باید که حس لطیف «زنانگی زنان» هم نلرزد. زنان جلوهگری که عشوه میفروشند و دلبری عرضه میکنند، هراس همسرانی میشوند که خالصانه دل به عشق و احساس شوهرانشان بستهاند و دوست ندارند همیشه در چشم مقایسه و در میدان رقابت باشند.
* زن، حق پوشش را از کجا آورده است که هرگونه خواست بپوشد؟!
فقط کسی می تواند برای انسانها حق و تکلیف تعیین کند که بر همه ظرایف و ابعاد وجودی انسان اشراف داشته باشد و بداند (به قول شما) ایمان با چه چیزی میلرزد یا تقویت می شود؛ و او کسی نیست جز خداوند متعال.
* امروز در دنیای غرب، برای بهرهکشی جنسی از زنان، تحقیرآمیزترین رفتارها را با آنها انجام میدهند. آیا مقصر اصلی در این توهین و تحقیرها همان کسانی نیستند که به نام «آزادی در پوشش» زن را تبدیل به یک کالای جنسی کردهاند؟!
* تا حالا دقت کردهاید این حرفها را چه کسانی بر زبان میآورند؟ زنان و مردان پارسا، فرهیخته و بادانش یا زنان و مردان...؟
پاسخ به یک سخن بهظاهر زیبا اما سمی
مجله آشنا، شماره 221، صفحه 14
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید