1- قبل از هرچيزبايد جاروبرقي را تميز نگه داريد و لوله هاي ان را مرتب كنترل نماييد زيرا در صورت گرفتگي ، به موتور جاروبرقي فشار وارد مي شود .
2-نگذاريد كيسه اشغال جاروبرقي كاملا پر شود هميشه قبل از پر شدن ، ان را تعويض كنيد . به اين روش فشار كمتري به جارو برقي وارد مي شود .
3- فيلتر جاروبرقي نبايد از گردو غبار پوشيده گردد، بنابراين هر چند وقت یكبار ان را كنترل كنيد و در صورت نياز ان را بشوييد ويا در صورت لزوم ان را تعويض نماييد .
4- معمولا اغلب جاروبرقي ها چندين درجه مختلف با قدرت هاي متفاوت دارند . براي نظافت مبل ،موكت،فرش،ديواروجاهاي ديگر ، درجه را روي قدرت مناسب بگذاريد و نه بيشتر .
5- از كار مداوم با جاروبرقي جدا پرهيز كنيد ، زيرا روشن نگه داشتن ان براي مدت زياد ( بيش از 30 دقيقه ) فشار زيادي به موتور وارد مي اورد . بنابراين هر چند دقيقه يكبار ان را خاموش كنيد و اجازه دهيد موتور جاروبرقي خنك شود .
6- اشغالهاي مرطوب و اشياء بزرگ و نوك تيز را با دست برداريد .
7- جاروبرقي را به هنگام كار به يكباره بطرف خود نكشيد ، لرزش ايجاد شده به موتور ان صدمه ميزند و ممكن است در اثر گيركردن به لبه قالي وموكت ، به لوله گير ان فشار وارد شده و بشكند .
8-قبل از انكه كيسه اشغال بطور كامل پر شود ان را عوض كنيد و در مورد كيسه هاي دائمي ان را تخليه كرده و با ابسرد بدون مواد شوينده بشوييد.
9- قبل از بازكردن محفظه اشغال جاروبرقي ، جريان برق را قطع كنيد.
10- براي سطوح مختلف مانند فرش ، موكت، پرده،مبل و زاويه هاي ديواري از كفشك ها و ابزار مخصوص استفاده نماييد.
11- اگر جارو برقي داراي سيستم تنظيم قدرت موتور (مكش) نيست ( بعضي از جارو برقي هاي سطلي به اين صورت ميباشد ) ميتوانيد براي جلوگيري از پرز دهي فرش هاي ماشيني و دست باف از دريچه هوا كه معمولا در وسط لوله مكش وجود دارد استفاده كنيد . ( براي ايجاد مكش كوتر دريچه را بيشتر باز كنيد.
12- در صورت هرگونه صداي غير عادي و يا كم شدن غير عادي مكش دستگاه فقط بايد با نمايندگي هاي خدمات پس از فروش دستگاهخ مراجعه كرد و از تعمير دستگاه توسط افراد غير مسئول جدا خودداري كنيد زيرا امكان دارد ايراد دستگاه به طور صحيح شناسايي نشود و همينطور دستگاه ديگر شامل خدمات گارانتي نخواهد بود .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید