مواد لازم :
يك كيلوگل محمدي تازه
يك كيلوشكر
2 شيشه متوسط گلاب
كمي گلبرگ رز آتشين براي خوشرنگ شدن رنگ مربا
آبليمونصف استكان كوچك
طرز تهيه:
گلبرگ هاي گل محمدي را تميز كرده ، آنها را در آب فراوان بشوئيد.
سپس آنها را در صافي قرار دهيد تا آب گلبرگ ها كشيده شود.
شكر و گلاب را در قابلمه نسبتاً بزرگي ريخته و بگذاريد شربت غليظ شود.
سپس بگذاريد شربت كاملاً خنك شود.
گلبرگ ها را در آن ريخته و گلبرگ هاي رز را هم در يك كيسه پارچه اي كوچك بريزيد و در كيسه را بسته و در قابلمه قرار دهيد .
در ظرف را هم بگذاريد تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام بيايد.
آبليمو را هم اضافه كنيد و پس از اين كه مربا خوشرنگ شد، كيسه را از مربا خارج كرده و شربت آن را امتحان كنيد.
در صورتي كه مربا آماده بود، ظرف را از روي حرارت برداريد تا خنك شود و بعد آن را در شيشه بريزيد.
نکته:
لازم به تذكر است كه اين مربا يكي از لطيف ترين و خوش عطرترين مرباهاست و براي پخت آن دقت زيادي لازم است.
گلبرگ ها را پس از چيدن فقط يك روز مي توان نگهداري كرد.
براي پخت گلبرگ هاي خشك بهتر است پس از تميزكردن و شستن، آنها را يك ساعت در گلاب خيس كنيد تا براي پخت آماده شوند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید