سال 1382 و بعد از فروکش کردن یکی از فتنههای بزرگ توسط مردم و همیاری بسیجیان، همراه با مسئول بسیج شهر اصفهان و چند همراه دیگر، خدمت آیتالله مظاهری (رئیس حوزه علمیه اصفهان) شرفیاب شدیم. ایشان در ضمن مواعظ ارزندهشان به دوستان، رهنمود داشتند که شایسته است از بچههای بسیجی و فعالیتهایشان همواره قدردانی شود.
در مسیر برگشت از محضر ایشان فرمانده محترم بسیج به من گفتند حضرت آیتالله حرف دقیق و مهمی زدند و شما ترتیب تشکیل یک جلسه را در این موضوع با تعدادی از پیشکسوتان و معتمدان پایگاههای بسیج بدهید.
خوب یادم هست در میانه آن جلسهای که برای این کار تشکیل شده بود، تلفنهمراه پدر بزرگوار شهیدی که در جلسه بودند، زنگ خورد و ایشان بیرون رفتند و هنگام برگشت درحالیکه آستینهایشان بالا بود رو به ما کردند و با چشمانی اشکبار گفتند: پدر شهیدی به من زنگ زد و گفت دیشب خواب پسر شهیدت را دیدم که به من گفت به پدرم بگو در جلسهای که فردا شرکت میکند، حتماً با وضو باشد. همانجا چند نفر از دوستان برای تجدید وضو برخاستند. در آن جلسه بابرکت دوستان به این نتیجه رسیدند که برای بسیجیان شهرستان در مشهد مقدس یک زائرسرا بسازیم.
بعد از این جلسه، اولین کمک به این حرکت، اهدای یک اسکناس هزارتومانی از سوی یکی از بسیجیان مخلص بود.
شهریورماه 82 و اواخر ماه رجب بود که با چند تن از دوستان برای یافتن محلی برای زائرسرا راهی مشهد مقدس شدیم. چون مصمم بودیم زائرسرا حتماً خیلی نزدیک به حرم مطهر باشد، جستوجوهای ابتدایی ما به نتیجه نرسید بهویژه که شهرداری شرط کرده بود که باید مکان انتخابیتان 700 متر به بالا باشد. تقریباً ناامید شده بودیم که در شب اول ماه شعبان در حرم امام رضا(ع) یکی از اعضای سپاه قدس و خادمان افتخاری را دیدیم و موضوع را با ایشان در میان گذاشتیم. از عنایات امام رئوف، ایشان نشانی مکانی را در خیابان آیتالله شیرازی به ما دادند. ملکی که به ما معرفی شد ساختمانی با قدمت حدود 25 سال ساخت و نزدیک حرم با مساحت 705 متر بود که صاحبانش (وراث) آن را برای فروش به بنگاههای املاک نسپرده بودند. با دیدن ملک، مطمئن شدیم این تفضّل خود حضرت است. شب ولادت امام حسین(ع) آن ملک را با قیمتی بسیار مناسب خریدیم. قولنامه را نوشتیم و دو فقره چک یکی به مبلغ 100 میلیون برای یک هفته بعد و دیگری 323 میلیون برای دو ماه بعد به صاحبان ملک دادیم، درحالیکه برای این کار فقط هزار تومان آن بزرگوار را داشتیم!
از آن زمان تا مهرماه سال 92 و روز عرفه که این زائرسرای بزرگ رسماً آغاز به کار کرد، داستانها و اتفاقات شگرف بسیاری درباره فراهم شدن اسباب ساخت این مکان رخ داد که هرکدامش قصهای شنیدنی و درسآموز دارد. گفتنی است «زائرسرای فاطمیه بسیجیان شهر اصفهان»(شیرازی 9، کوچه آبمیرزا) در هشت طبقه، در عین سادگی با بهترین امکانات و با هزینهای بیش از چهار و نیم میلیارد تومان ساخته شد. این مکان در طول این سالها پذیرای هزاران زائر آستان مقدس ثامنالحجج(عج) بوده است.
راوی: مرتضی رستمی (بازنشسته سپاه)
مجله آشنا، شماره 215، صفحه 56
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید