1-همسرتان را به بيان احساساتش تشويق کنيد، مطمئن باشيد رابطه شما به طور فوقالعادهاي بهبود مييابد. فکرهاي عميق و احساسات خود را با هم در ميان بگذاريد تا احساس کنيد روابط خوبي با هم داريد. با همسر خود از احساسات خود حرف بزنيد، اين موجب ميشود که زن نسبت به شوهر احساس صميميت بيشتر ميکند. احتياط در ابراز احساسات از سوي مردها يکي از اشکالات عمده آنهاست. يکدل باشيد، نشان دهيد که حالت و احساس طرف مقابل را درک ميکند و از اين عبارت استفاده کنيد، «فهميدم، درست ميگويي، آفرين».
2- ياد بگيريد که چگونه مسؤوليتها را قسمت کنيد، اين کار شانه خالي کردن از مسؤوليتها نيست، درست زندگي کردن است.
3- هرگز در جمع به شريک زندگيتان اهانت و بيادبي نکنيد، که اثرات سوء دارد. هميشه در معذرتخواهي نفر اول باشيد.
4- بيشتر روي کارهاي مثبت همسرتان تاکيد کنيد تا اعمال منفي او. بيشتر ستايش و کمتر انتقاد کنيد. اين کار نتايج فوقالعادهاي به بار ميآورد. حرفتان را بزنيد و از انتقاد خودداري کنيد، مثلاً به جاي اين که بگوييد: «تو هرگز به من کمک نميکني»، بگوييد: اگر در شستن ظرفها به من کمک کني بسيار ممنون ميشوم».
5- هم صحبتي زن و شوهر، براي رشد بقاي احساس صميميت آنها نقش قطعي دارد، بسياري از زوجها به خاطر نداشتن اين مهارت، گرفتار سوء تفاهم و دلسردي و تکدر خاطر ميشوند.
6- با همسرتان از موضوعات مورد علاقهاش صحبت کنيد، اگر اين کار از سوي طرفين صورت نگيرد، به مرور صحبتها، سرد و بيروح ميشود. همسرتان با گفت و گوي خود، گاهي فقط به حمايت شما و گاهي نيز به راهنماييهاي عملي شما نياز دارد، پس بايد نسبت به اشارهها و احساسات همسرتان حساس باشيد تا راههاي مناسب ارتباط با همسرتان را پيدا کنيد.
7- ماهرانه سوال کنيد، يک پرسش نابهنگام، طعنهآميز يا بيتناسب ميتواند از ادامه صحبت جلوگيري کند و ناراحتي به بار آورد. پرسشهايي که با «چرا» شروع ميشود، ميتواند توليد اشکال کند، مثلاً به جاي «چرا دير کردي؟» ميتوان پرسيد که «آيا مشکلي پيش آمده بود که دير به منزل برگشتي؟ »
8- هر روز به همسرتان کلمات اميدوار کننده بگوييد و کلمات محبتآميز به زبان آوريد. از زدن برچسبهايي مثل شلخته، خودخواه، بيملاحظه و لجباز به همسرتان خودداري کنيد.
9- از مطلق گويي و استفاده از کلماتي مثل «هرگز» يا «هميشه» خودداري کنيد
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید