نکات قابل توجه در مورد گفتگوهای خواستگاری
- در تمام جلسات سعیتان بر این باشد که گفتگو به حاشیه و صحبت های بیهوده کشیده نشود؛ چون هم دقت را از دست می دهید و هم موضوعات ناگفته می ماند.
- چنانچه در مورد خواسته هایی که برای شما نقش اساسی و محوری دارد، با طرف مقابل به تفاهم نرسیدید گفتگو را ادامه ندهید. همچنین اگر هر چه فکر کردید در مورد خواسته های او نتوانستید با او کنار بیایید، به گفتگو ادامه ندهید.
- جلسه های گفتگو را با فواصل زمانی مناسب بگذارید تا در خلال آن برای تفکر و ارزیابی و تحقیق، وقت کافی داشته باشید.
- در جلسه خواستگاری آن طور که هستید خود را نشان دهید؛ زیرا انتخاب را برای شما آسان تر می کند و همچنین باعث می شود انتظار آنها از شما غیر واقعی و دور از توانایی شما نباشد.
- قسمتی از شناخت در گفتگوی خانواده ها می تواند به دست آید؛ مشروط بر اینکه صحبت های آنها مربوط به ازدواج فرزندانشان باشد.
- همه ی تلاشتان این باشد که خوب بشناسید و خوب بشناسانید؛ چراکه ازدواج موفق دو شرط دارد: خوب انتخاب کردن و خوب انتخاب شدن.
- روابط فامیلی و خانوادگی به تنهایی منجر به شناخت کامل و واقعی برای انتخاب همسر نمی شود.
- سؤال و جواب هر چند کامل و زیاد صورت گیرد، ما را از تفكر، مشورت و تحقیق بی نیاز نمی کند.
- در مورد موضوعاتی که در صحبت های خانواده ها با هم بیان می شود، نظر طرف مقابل را هم جویا شوید.
- هدف هایی را که برای زندگی آینده ی خود در نظر دارید و نمی توانید بعد از ازدواج از آن دست بکشید، باید در جلسات خواستگاری طرح کنید.
- ابتدا علایق و حساسیت های خود را در زمینه ی انتخاب همسر برای خودتان روشن کنید، زیرا در انتخاب شما مؤثر خواهد بود؛ سپس با فرد مورد نظرتان مطرح نمایید.
- حتى نوع سؤال پرسیدن، چگونگی جواب دادن و نحوه بیان، فارغ از محتوا می تواند نشان دهنده ی شخصیت فرد باشد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید