در اینجا چند روش تمیز کردن و برق انداختن این ظروف توضیح داده شده است:
خشک کردن ظروف استیل
همیشه بعد از شستن ظروف استیل آن ها را با دستمال نرم یا حوله ای خشک کنید تا لکه ایجاد نکند، بعد شستن ظرف ها با مایع ظرفشویی و اسکاج، سینک و شیرآلات تان را بشوید و آبکشی کنید و بهتر است با دستمال خشک کنید.
برق انداختن ظروف استیل با آرد
آرد یک لایه بردار ملایم است. ابتدا ظروف استیل تان را خشک کنید سپس روی سطح ظرف استیل تان آنقدر آرد بپاشید تا کاملا سطح ظرف را بپوشاند. سپس با استفاده از پارچه ای تمیز و خشک، محکم فشار داده و به شکل دورانی، آرد را به تمام سطح ظرف بمالید. نقاطی که لک دارد را بیشتر مالش بدهید.
این کار را چند دقیقه انجام دهید تا ظرف درخشان و صاف شود. برای خطوط ریز موجود روی ظرف می توانید با استفاده از یک مسواک کهنه، آرد را روی ظرف برس بکشید.
با استفاده از شیشه شوی یخچال استیل تان براق کنید
برای حفظ درخشندگی ظرف های استیل از شیشه پاک کن استفاده کنید. برای از بین بردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، از شیشه شوی ها کمک بگیرید و به راحتی آنها را تمیز کنید.
استفاده از خمیر کربنات سدیم همراه با یک پارچه نرم و شست و شو با آب گرم هم جای انگشتان را از بین می برد.
روغن زیتون
قبل از براق کردن ظروف استیل، باید آنها را شسته و تمیز کنید و مطمئن باشید که ظرف از مواد شوینده کاملا پاک شده باشد. سپس آنها را خشک کنید.
سپس روی پارچه ای تمیز چند قطره روغن زیتون بریزید. یکی، دو قطره برای ظروف کوچک کافی است، برای سطوح بزرگتر مانند سینک ظرفشویی، کمی بیشتر لازم است.
روغن زیتون را روی کل سطح ظرف بمالید. مطمئن باشید که روغن تمام سطح را یک لایه بپوشاند. برای اینکه روغن به تمام خطوط موجود روی ظرف نفوذ کند، با کمک پارچه، روغن را با فشار به روی تمام سطح بمالید.
این کار را آنقدر ادامه دهید تا متوجه تغییراتی در ظاهر ظرف شوید. در پایان کار، ظرف استیل تان درخشان و سطح آن صاف می شود.
سپس ظرف را مجددا با ماده شوینده تمیز کنید، زیرا اگر باقیمانده روغن زیتون باقی بماند، به جای براق کردن به مرور آن را تیره تر می کند.
از این روش زیاد استفاده نکنید زیرا باعث چسبندگی و کدر شدن ظروف استیل و سینکتان می شود.
سرکه و روغن
یکی از بهترین پاک کننده ها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافی است مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید.
اسید موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف های استیل کمک می کند. سپس برای براق کردن آن کمی روغن، از هر نوع، روی پارچه ای نرم بریزید و آن را روی سطح ظرف به شکل دورانی بمالید.
پس از چند دقیقه متوجه می شوید، نه تنها اثری از خطوط ریز روی استیل باقی نمانده، بلکه ظرف تان براق و درخشان هم شده است.
از سرکه سفید برای تمیز کردن سینک استیل و از بین بردن لکه های سفید سینک هم می توانید استفاده کنید یک دستمال نرم را به کمی سرکه آغشته کنید و روی لکه مورد نیاز به مدت 10 دقیقه قرار بدهید. این روش لکه های زنگ زده سینک را از بین می برد.
آب لیمو
استفاده از آب لیمو به جای سرکه، به دلیل اسیدی بودن نیز همان نتایج را دارد.
نکته: سعی کنید بعد از تمیز کردن و لکه گیری ظروف استیل و سینک استیل تان حدودا 24 ساعت از آن ها استفاده نکنید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید