با آمدن ماکروویو به بازار، روند گرم کردن و یخزدایی غذاها سرعت بیشتری گرفته است اما باوجوداینکه روی ماکروویوها درجههای مختلفی برای گرم کردن مواد غذایی تعریفشده است کارشناسان چند ماده غذایی را در فهرست ممنوع ورودها به این دستگاه قرار دادهاند:
ورودممنوعها به ماکروویو:
اگر میخواهید قرص نانی را که بهاندازه سنگ سخت کنید، آن را در ماکروویو بگذارید.
- پیتزا هم مانند نان پس از قرار گرفتن در ماکروویو نرمی خود را ازدستداده و در جریان هوای آزاد بهسرعت سفت میشود.
- ورود مرغ پوستکنده به ماکروویو مساوی با تبخیر کامل آب موجود در بافتهای گوشت است و حاصل کار یک مرغ خشکشده خواهد بود.
- گاهی صبر کردن برای آب شدن یخ بستنی طاقت فرساست. اما هیچوقت برای یخزدایی بستنی از ماکروویو استفاده نکنید، چون نیمی از بستنی درحالیکه نیمی دیگر از آن همچنان یخزده است، ذوب میشود.
- هیچگاه برای گرم کردن کیک از ماکروویو استفاده نکنید بلکه آن را در فر قرار دهید.
- میوههای پوستکنده هم در ماکروویو به میوه خشک تبدیل میشوند.
- گذاشتن تخممرغ در ماکروویو مساوی با منفجرشدن آن است.
- نتیجه استفاده از ماکروویو برای گرم کردن ماهی و میگو هم بههیچوجه رضایتبخش نخواهد بود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید