مواد لازم:
- پوست نرم پسته تازه، يك كيلوگرم
- شكر يك كيلوگرم
- آب 4 پيمانه
- جوهر ليمو، نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا پسته ها را از پوست جدا كنيد، سپس پوسته پسته ها را در سبدي ريخته و بشوييد تا گرد و خاك آن از بين برود.
پوست پسته را داخل آب، به مدت 8 الي 10ساعت يا فاصله بين شب تا صبح خيس كرده و طي اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخي اش گرفته شود.
در قابلمهاي مقدار 4 پيمانه آب ريخته و پوست پسته ها را داخل آن بريزيد.
قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پسته ها بپزد.
براي اين منظور، مدت 15 تا 20 دقيقه زمان لازم است.
بعد از پختن پوست پسته ها، جوهر ليمو را همراه شكر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه كنيد و بگذاريد به جوش زدن ادامه دهد تا شكر در آب حل شده و شربت آن قوام آيد.
در طول اين مدت، مرتب كف مربا را برداريد.
پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.
نكته
به جاي جوهر ليمو ميتوانيد از 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو استفاده كنيد؛ جوهر ليمو و آبليمو براي جلوگيري از شكرك زدن به مربا اضافه ميشود.
پوست پسته بايد تازه، سالم و بدون لك باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نيز خوشرنگ ميكند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید