قابلمه جزء آن دسته از لوازم ضروری منزل به شمار میآید که تقریباً زندگی بدون آن غیر ممکن است.حتی اگر بهتنهایی زندگی میکنید و بیرون از منزل غذا میخورید بازهم نمیتوانید لزوم وجود دستکم یک قابلمه را در منزلتان انکار کنید.
درواقع از زمانی که بشر آتش را کشف کرد توانست لذت غذای پختهشده را تجربه کند و در همین زمان بود که دیگها اختراع شدند.درگذشته اغلب دیگها از جنس مس بودند و کارشناسان معتقدند پختن غذا در این دیگها بهتر از ظروفی است که در چند سال اخیر به بازار آمدهاند.البته یکی از مشکلات همیشگی دیگها و قابلمههای مسی، چسبیدن غذا به آن و دشواری شستوشو پس از ته گرفتن غذا بود اما با اختراع ظروف تفلون این مشکل حل شد و اکنون هیچکس نگران سختی سابیدن قابلمهها باسیم ظرفشویی نیست چون خاصیت ظروف تفلون این است که غذا به آنها نمیچسبد.البته باید توجه داشت که این ظروف عمر مفیدی دارند و جدا شدن قطعات تفلون از قابلمه نشاندهنده به پایان رسیدن عمر آن است.بااینحال برخی پسازاینکه قابلمههای تفلون وارد این مرحله میشوند، آنها را تعمیر کرده و مجدا روکشی از تفلون روی قابلمهها میکشند که این اقدام ازنظر کارشناسان صحیح نیست و میتواند سلامتی افراد را تهدید کند.
هرچند ظروف تفلون خارجی از کیفیت مطلوبی برخوردارند اما طی سالهای اخیر سرمایهگذاری نسبتاً مناسبی جهت تولید ظروف تفلون از سوی شرکتهای مختلف صورت گرفته و در حال حاضر دهها مارک داخلی تفلون در بازار مشاهده میشود.
از سوی دیگر، به علت رقابت شدیدی که در بازار حاکم است، هم قیمتها و هم کیفیت محصولات بهشدت نزدیک است و همین موضوع انتخاب را برای مشتریان دشوار کرده است.بااینحال با افزایش عرضه ظروف نچسب تیتانیوم در بازار، استقبال خریداران از ظروف تفلون تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار گرفته است.به گفته کارشناسان مزیت های قابل توجه ظروف نچسب تیتانیوم نسبت به ظروف تفلون و معمولی موجب شده که این ظروف به تدریج علاقه مندان و مشتریان خود را پیدا کنند.البته باید در نظر داشت که قیمت ظروف تیتانیوم بسیار بیشتر از ظروف تفلون معمولی است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید