چنانچه همسران رابطه عاطفي خوبي با يكديگر داشته باشند بهتر ميتوانند استرسها و مشكلات شغلي را حل و فصل كرده و بر آنها غلبه كنند. مشخص شده رضايت و صميميت ميان همسران تاثيرات منفي استرسهاي محيطي ناشي از كار را نيز بر سلامت افراد كاهش ميدهد. در مقابل رابطه ضعيف روحي ميان همسران موجب تقويت مشكلات و ناملايمات محيطي و شغلي بر جسم و روح افراد ميشود.
لازم به ذكر است كه افراد با اطلاع و بكارگيري شيوههاي مناسب كنترل خشم و استرس ميتوانند تا حد مطلوبي ميزان اضطراب و استرس را در وجود خود كاهش دهند اما اگر ارتباط ميان زوجين خوب و قابل قبول نباشد اين تكنيكها به مراتب تاثير كمتري بر سلامت جسم و روح خواهند داشت.
محققان صدها نفر را مورد بررسي قرار دادهاند و مشخص شد بدن و روح افراد بايد ترميم شود اما در همسراني كه رابطه صميمانهتري با يكديگر دارند اين ترميم و بهسازي به مراتب قويتر و بهتر انجام ميشود و عوامل مشكل ساز ديگر نيزبه حاشيه ميروند.
در عين حال اين وضعيت يك چرخه را تشكيل ميدهد. به عبارت ديگر وقتي يكي از همسران از زندگي زناشويي و ارتباط روحي كه با همسر خود دارد رضايت نداشته باشد اضطراب و استرس بيشتري را علاوه بر مسائل كاري و محيطي تجربه ميكند.
اين استرس و اضطراب مضاعف مانع از انجام فعاليتهاي مفيد و حتي تغذيه و خواب كافي ميشود و عدم تغذيه و خواب كافي نيز منجر به تشديد حالات نامطلوب روحي و رواني در فرد ميشود.
به بيان ديگر روابط صميمانه و محبتآميز ميان همسران تماميمشكلات ديگر زندگي را به حاشيه ميراند و تاثيرات منفي آنها را بر جسم و روان افراد كاهش ميدهد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید