۱- بعد از خریدن ظروف رویی ، قبل از استفاده ، میتوانید داخل ظرف را آب بریزید ، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمیشود.
۲- اگر این ظروف سیاه شده ، برای تمیز کردن آن از سیم ظرف شویی و صابون استفاده کنید.
۳- اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده ، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید . با این کار تمام قسمتهای سیاه ظرف بهصورت دود از ظرف خارج میشود و ظرف شما کاملاً سفید میشود . بهشرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف میشود.
تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است: اگر غذا به ته قابلمه چسبیده ، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است ، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود.
بر طرف کردن بوی پیاز از کارد: اگر کارد شما بوی پیاز میدهد ، با کارد هویج را حلقهحلقه ببرید . با این کار بوی پیاز از بین میرود.تمیز کردن قوری استیل:اگر قوری شما جرم گرفته است ، قوری را پر از آب کنید و ، مقداری آبلیمو در آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد . قوری شما کاملاً تمیز میشود.
شستن فلاسک چای:
ابتدا تفالههای چای را از فلاسک خالی کنید، سپس مقداری آب گرم در فلاسک ریخته، کمی مایع ظرفشویی به آن اضافه نموده و یک اسکاچ نرم داخل فلاسک بیندازید ، در آن را ببندید و خوب تکان دهید، تا تمیز شود و بعد با آب گرم کاملاً شستشو دهید.
پاک کردن ظروف آلومینیومی:
برای پاک کردن این ظروف میتوانید از سرکه استفاده کنید: چند قاشق سرکه داغ داخل ظروف بریزید. ظروف شما کاملاً نو و درخشان میشود.شستن بشقابها:قبل از این که شروع به شستن بشقابها کنید، آنها را درون ظرف بزرگتری که پر از آب کردهاید ، قرار دهید. سپس چند قاشق سرکه به آب اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا سرکه تمام چربیها را به خود بگیرد، سپس بشقابها را بشویید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید