البته گفتن جمله به اين شکل”بي ارزش ترين مواد غذايي” کمي ناخوشايند به نظر ميرسد ، مگر مي شود خداوند چيزي را که هيچ ارزشي نداريد بيافريند ، اما من جمله را بدين شکل اصلاح ميکنم که کم ارزش ترين مواد غذايي از لحاظ سوخت و ساز براي بدن به شرح زير است
ما براي حفظ سلامتي خود بايد تا اندازه اي کالري مصرف کنيم که از يک سو چاق نشويم و از سوي ديگر مواد غذايي مورد نياز بدنمان تامين شود متاسفانه خوراکي هاي بسيار زيادي وجود دارند که هرچقدر مصرف شوند باز هم فاقد ارزش غذايي هستند.
ما براي حفظ سلامتي خود بايد تا اندازه اي کالري مصرف کنيم که از يک سو چاق نشويم و از سوي ديگر مواد غذايي مورد نياز بدنمان تامين شود متاسفانه خوراکي هاي بسيار زيادي وجود دارند که هرچقدر مصرف شوند باز هم فاقد ارزش غذايي هستند.
۱- پشمک:اين خوراکي چيزي جز ذرات شکر رنگي نيست و بدون ارزش غذايي است.
۲- چيپس سيب زميني: آنها سرخ شده و داراي مقدار زيادي مواد نگهدارنده هستند.
۳- سيب زميني سرخ شده: هنگامي که خلال سيب زميني در روغن فراوان سرخ و سپس تا آن نمک اضافه مي شود،ارزش غذايي خود را از دست مي دهد.
۴- برنج سفيد: برنج بدون فيبر است و کاملا فراوري شده است.
۵- نوشابه هاي انرژي زا : نوشابه هاي انرژي زا حاوي مقدار اندکي ويتامين بي و سرشار از مواد شيميايي کالري کافئين و قند هستند.
۶- پاستيل: پاستيل هاي کم چرب اما غني از شربت فروکتوز ذرت و مواد شيميايي هستند.
۷- آب ويتامينه:ممکن است آبي که حاوي ويتامين است به نظر يک نوشيدني مقوي و با ارزش غذايي بالا به نظر برسد اما حاوي کالري و قندي بيش از کالري و قند کوکاکولا است.
۸- سبزيجات کنسروي:اين نوع سبزيجات فراوري شده تقريبا نيمي از ارزش غذايي خود را از دست مي دهند،به علاوه آنها حاوي مقدار بالايي سديم هستند.
۹- آب نبات سفت:اين خوراکي شامل انواع و اقسام آب نبات چوبي خوشبوکننده و… است. تنها ترکيبات اين ميان وعده اعتيادآور،قند و مواد شيميايي است.
۱۰- آدامس : آدامس از سقزهاي طبيعي يا مصنوعي طعم دار و ترکيبات و ديگري تشکيل شده است که براي تهيه يک توده غير قابل حل و مناسب جويدن به کار برده مي شود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید