مواد لازم:
آلوي زرد رنگ 2 کيلو
شکر 2- 5/1 کيلو
طرز تهيه:
آلوها را پس از شستن براي مدت کمي در آب جوش بريزيد تا پوست آنها به راحتي گرفته شود. پوست آنها را با دقت بگيريد.
در قابلمه تقريباً بزرگي مقداري شکر بريزيد و آلوها را لابه لاي شکر قرار دهيد.
قابلمه را يک شب تا صبح در يخچال نگهداريد تا آب بيندازند. بعد از اين مدت ، قابلمه را روي حرارت يکنواخت و ملايم اجاق قرار دهيد تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بيايد.
در صورتي که آلوي شما کم آب بود، مي توانيد ابتدا يک ليوان آب به آن اضافه کنيد تا مرباي شما زياد کم آب نباشد، ولي اگر در حين پخت ، آب مربا زياد بود، آلوها را پس از پختن با کفگير از شربت خارج کنيد و شربت را روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سپس آلوها را به آن بيفزاييد تا له نشوند
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید