در چه سني بايد ازدواج کرد؟؟ براي ازدواج علاوه بر نياز به رشد جسمي و جنسي، رشد رواني و اجتماعي نيز مورد نياز است. در اواخر دوره نوجواني رشد جنسي تقريبا کامل مي شود و فرد توانايي توليد مثل پيدا مي کند. در اواخر سنين نوجواني اغلب دختران به فکر ازدواج مي افتند، در حاليکه پسران در اين سنين خواهان ازدواج نيستند. گرچه ازدواج تنها راه مشروع و سالم تأمين نيازهاي جسمي و رواني نوجوانان است، ولي براي يک ازدواج موفق، آمادگي زيستي، رواني، مادي و اجتماعي لازم است. به همين جهت، متخصصان سن مناسب ازدواج را براي دختران ۱۸ تا ۲۴ سال و براي پسران ۲۴ تا ۲۸ سال توصيه مي کنند. معمولا اختلاف سن ۲ تا ۶ سال بين دختر و پسر براي ازدواج توصيه مي شود. در صورت داشتن ازدواج زودهنگام، بهتر است داشتن فرزند تا پس از ۲۰ سالگي به تعويق بيفتد. براي اين منظور لازم است که زوجين با روش هاي صحيح تنظيم خانواده آشنا باشند.
معيارهاي يک ازدواج موفق چيست ؟
انتخاب همسر از مهمترين تصميمات فرد در زندگي است، زيرا مي تواند آينده فرد را رقم بزند. تشکيل خانواده سالم، متعادل و پايدار مانند هر امر مهم ديگري به تفکر منطقي و تلاش و کوشش نيازمند است. جوان مي بايستي بر اساس معيارهاي اصولي، منطقي همسر آينده خود را شناسايي و انتخاب نمايد و آنگاه به انجام پيوند زناشويي اقدام کند. بصورت کلي اصالت خانوادگي به عنوان اساسي ترين معيار انتخاب همسر شناخته مي شود. ايمان، اخلاق نيکو و روان سالم، و تناسب زوجين در ويژگيهاي ظاهري، سني، تحصيلي، فرهنگي، تربيتي و اعتقادي از موارد اساسي در انتخاب همسر است در زير به چند عامل براي يک ازدواج موفق اشاره مي شود:
سلامت جسمي و رواني
انسان سالم، خانواده سالم ايجاد مي کند. برخي از بيماريها ممکن است تهديدي جدي براي سلامت انسان و همسر آينده او باشد. در اين زمينه مراجعه به مراکز درماني براي تشخيص و درمان زودرس و مشاوره قبل از ازدواج در مراکز مشاوره وزارت بهداشت توصيه مي گردد.
منبع درآمد و شغل مناسب
براي يک ازدواج موفق و زندگي سعادتمند، مسأله شغل مي بايستي جدي گرفته شود. با داشتن کار و شغل، عشق و محبت زوجين در منزل رونق و تداوم مي يابد. با وجوديکه داشتن شغل و درآمد لازمه خوشبختي خانواده است، بايد توجه داشت که امکانات مالي به تنهايي نمي تواند حل کننده همه مشکلات يک خانواده و متضمن خوشبختي باشد و اهميت آن تنها بايستي در کنار ساير عوامل ارزيابي شود
داشتن نيت و اراده براي تشکيل خانواده
هر يک از زوجين بايد با ديد باز و با رضايت خود اقدام به تشکيل خانواده نمايند. ازدواج نبايد به عنوان راه حلي براي دوري از مشکلات خانوادگي جوان در خانواده در نظر گرفته شود، بلکه ازدواج زماني موفق خواهد بود که با هدف تشکيل خانواده و تعالي روحي زوجين درنظر گرفته شود. با وجوديکه والدين در راهنمايي جوانان در انتخاب همسر نقش تعيين کننده اي دارند، اين نقش بايد به صورت مشاوره اي باشد و نبايد بصورت تحميلي و سلب اختيار جوان در تعيين شريک زندگي آينده اش باشدسن مناسب و اختلاف سني مناسب براي ازدواج
همانگونه که گفته شد، براي موفقيت در ازدواج، رعايت سن مناسب ازدواج بسيار مهم است. متخصصان سن مناسب ازدواج را براي دختران ۱۸ تا ۲۴ سال و براي پسران ۲۴ تا ۲۸ سال توصيه مي کنند. معمولا اختلاف سن ۲ تا ۶ سال بين دختر و پسر براي ازدواج توصيه مي شودمسئوليت پذيري و پاسخگويي به نيازهاي جسمي روحي و عاطفي همسر
زوجين بايد متوجه باشند که با تشکيل خانواده، نقشهاي جديدي براي آنان بوجود مي آيد که مي بايستي در مقابل آن مسئوليت پذير باشند. زن و مرد متأهل نسبت به يکديگر متعهد هستند و مي بايستي با تمام وجود سعي در ايفاي وظايف نمايند. يکي از اساسي ترين پايه هاي موفقيت يک زندگي زناشويي، شناخت دقيق نيازهاي جسمي ، روحي و عاطفي همسر و تلاش مستمر و دائم در پاسخ به اين نيازهاست . زوجين مي بايستي در اين جهت به يکديگر کمک رسانند و مشوق و همکار يکديگر باشند. همچنين لازم است تا از توقعات خارج از توانايي همسر اجتناب گردد. به عبارت ديگر زوجين بايد تلاش کنند تا در کنار يکديگر باشند و نه در مقابل هم.علاوه بر اين، هر يک از زوجين مي بايستي مسئوليت تنظيم خانواده را بپذيرند و تعداد فرزندان و فاصله مناسب تولد آنان را رعايت نمايند.يک عشق يک همسر
اين اصل متضمن دوام و خوشبختي يک خانواده است. وفاداري به همسر، وفاداري به عشق را به ارمغان مي آوردبه همسر خود احترام بگذاريد و گذشت داشته باشيد
زوجين مي بايستي در همه حال و در هر شرايطي به همسر خود احترام بگذارند. نزديکي زوجين هيچگاه حق توهين و تحقير يکديگر را به آنان نمي دهد. با اولين توهين به همسر، اولين گام براي فروريختن بناي خانواده برداشته شده است و اصالت خانواده زير سؤال مي رود. هيچ خطايي از طرف همسر، شما را محق به توهين به او نمي کند. گذشت لازمه هر رابطه طولاني مدت است. انسان در طول زندگي مرتکب خطاهايي مي گردد و گذشت و راهنمايي دوستانه همسر، زمينه پيشگيري از وقوع مجدد آن خطا را فراهم مي کند، احساس صميميت را تقويت مي کند و زندگي را به کام زوجين شيرين مي سازدمعنويات
دين داري، تقويت معنويات و توجه به دستورات مذهبي که به زيبايي در دين مبين اسلام و ساير اديان الهي به آن پرداخته شده است، همچون چراغي روشن در راه تعالي بشريت است. زوجين بايد به تقويت معنويات در يکديگر ياري رسانند و در اين صورت است که عطر و طراوت ايمان، فضاي خانوادگيشان را صفا مي بخشدزمان مناسب بچه دار شدن
توجه داشته باشيد که از نظر جسماني، رواني، اجتماعي و اقتصادي صلاح نيست که يک زوج بلافاصله پس از ازدواج بچه دار شوند و حداقل در دو سال اول زندگي مي بايستي از يک روش هاي پيشگيري از بارداري استفاده نمود. بهترين سن حاملگي براي زن بين ۲۰ تا ۳۰ سالگي است. حاملگي پيش يا پس از اين سنين، احتمال خطرات براي سلامتي جنين و مادر را مي افزايد. همچنين فاصله کمتر از ۳ سال بين دو زايمان براي مادر و کودک، هر دو، خطرناک است. امروزه به دلايل متعددي بيش از دو حاملگي توصيه نمي شود.هدف اصلي ازدواج و تشکيل خانواده چيست؟
متاسفانه %۸۰ ازدواجها از انگيزه هاي غلط و خود خواهانه نشات ميگيرند تعدادي از انگيزه هاي ازدواج به شرح زير است:۱- فشار اطرافيان:
تاثيراتي است که دوستان،خانواده، جامعه و حتي عقايد شما بر شما تحميل مي کنند. پيامي که مضمون آن اينچنين است: ”تو بايد در يک رابطه با جنس مخالف خود باشي و يا حتما ازدواج کني، اگر رابطه نداشته باشي و يا ازدواج نکرده باشي حتما عيبي در تو وجود دارد.” در جامعه فشار زيادي به افراد مجرد تحميل ميگردد اما ديگر زمان آن فرا رسيده است که آنها را به حال خود رها کنيم و بياموزيم که تجرد آنها را درک کرده و ارج نهيم.هر فردي مختار است مجرد بماند و يا ازدواج کند.
۲- رهايي از تنهايي و افسردگي:
بسياري از افراد تنها به اين خاطر که تنها هستند (و يا از تنها ماندن هراس دارند) و يا مايوس ميباشند تن به ازدواج ميدهند. آنها تصور ميکنند که ازدواج مشکل آنها را مرتفع ميکند. اما در اين شرايط معمولا فرد قادر به يک گزينش صحيح نميباشد و احتمال آنکه فرد با شخص نامناسبي ازدواج کند زياد است. يک انسان نااميد و تنها پس از ازدواج نيز تنها خواهد ماند. برخي افراد تا آن حد از لحاظ عاطفي تهي ميباشند که اميدي به يک ازدواج موفق با هيچ فردي را احتمال نميدهند. در نهايت نيز اينگونه افراد گرفتار روابط محنت زا و غم انگيزي ميشوند.
۳- عطش جنسي:
برخي افراد آنقدر غرق در غرايض جنسي خود مي باشند که جز روابط جنسي به چيزي ديگري نمي انديشند. آنها رابطه جنسي را به يک رابطه صميمانه و دراز مدت ترجيح مي دهند. اين گونه افراد تنها بدنبال يک همخوابه مي باشند تا يک همسر خوب. اين گونه ازدواج ها نيز پس از مدتي به سردي گراييده و از هم مي پاشد. اين انگيزه معمولا در مردان مشاهده مي شود و تعداد آنها هم کم نيست.
۴- گريختن از واقعيات زندگي خود:
بسياري از افراد ازدواج مي کنند نه به اين خاطر که شخص مناسبي را براي ازدواج يافته اند، بلکه به جهت آنکه عذري براي دوري گزيدن از مشکلات و واقعيات زندگي خود تراشيده باشند. زندگي اينگونه افراد عاري از شور و اشتياق و هدف مشخص مي باشد. اما جاي آنکه راه حل را درون خودشان بيابند ازدواج کرده و تصور مي کنند با ورود فرد ديگري در زندگيشان، زندگي آنها نيز از سکون و کسالت آوري بيرون خواهد آمد.
۵- گريختن از رشد و بالندگي:
اين گونه افراد تنها به اين منظور ازدواج مي کنند که فرد ديگري مسئوليت مراقبت از انها را به عهده گيرد. اينگونه افراد معمولا از لحاظ عاطفي به شريک خود وابسته مي شوند.
اينگوه ازدواج ها در موارد زير نمود بيشتري دارند:
• ازدواج هايي که اختلاف سني فاحشي ميان دو فرد وجود دارد.
• در ازدواج هايي که اختلاف فاحشي در قدرت مالي و يا موفقيت شغلي دو فرد وجود دارد.
• ازدواج هايي که مغايرت محسوسي در سبک زندگي دو فرد وجود دارد.
۶- احساس گناه:
برخي افراد که پيش از ازدواج با فردي رابطه دراز مدت داشته اند تن به ازدواج با فرد مي دهند به اين خاطر که از ترک کردن شريک خود هراس دارند که پس از رفتن آنها چه بر سر شريکشان خواهد آمد. هم چنين احساس گناه مي کنند زيرا که تصور مي کنند آنطور که بايد و شايد رفتار پسنديده اي نسبت به شريک خود نداشته اند و يا متقابلا لطف هايي که شريکشان در حق آنها روا داشته را جبران نکرده اند. هنگامي که فرد از روي احساس گناه و عذاب وجدان و نه از روي عشق واقعي تن به ازدواج با فردي ديگر مي دهد ثمري جز ناکامي و نابودي هر دو فرد در پي نخواهد داشت.
۷- پر کردن خلاء احساسي و معنوي:
اينگونه افراد داراي حس پوچي و بي ارزشي مي باشند و مي خواهند توسط فرد ديگري خلاء وجودي خود را به گونه اي پر کنند اما بايد آگاه باشند که هر ميزان هم که فرد مقابلشان آنها را دوشت داشته باشد قادر به پر کردن خلاء هاي زندگي آنها نمي باشد.
۸- پذيرش اجتماعي:
جامعه به افراد مجرد به چشم يک انسان متهم مي نگرد. اين جمله را در درب ورودي بسياري از رستوران ها و يا مراکز ديگر زياد ديده ايد: ”ورود افراد مجرد ممنوع” و يا بسيار از موسسات و ادارات افراد مجرد را به استخدام خود در نمي آورند. بنابراين ازدواج انگيزه اي مي گردد براي جوانان تا در جامعه مورد پذيرش قرار گيريند.
۹- تامين مخارج زندگي:
اين گونه ازدواج ها در زنان بيشتر به چشم مي خورد که به منظور تامين نيازهايشان با مرد ثروتمندي تن به ازدواج مي دهند.
۱۰- اعتماد بنفس پايين:
برخي افراد با نخستين فردي که به آنان پيشنهاد ازدواج مي دهد مي پذيرند و ازدواج مي کنند. اينگونه افراد به لحاظ اعتماد بنفس پايينشان مي پندارند قابل دوست داشتن نبوده و يا ارزش، زيبايي، محاسن و هنر کافي در خود سراغ ندارند که فردي شيفته آنان گردد. آنان از ترس آنکه نکند فرد ديگري آنان را نپسندد و شايد اين آخرين فرصتي باشد که در زندگي برايشان ايجاد گشته، شتابزده تن به ازدواج مي دهند.(مانند دختراني که خيلي زود ازدواج مي کنند)
۱۱- اخذ تابعيت کشور ديگر:
اينگونه افراد براي اخذ تابعيت کشور خاصي تن به ازدواج مي دهند که يک ازدواج مصلحتي محسوب مي گردد.
۱۲- بي ارزش شمردن ارزش خود:
اين گونه طرز تفکر در زنان به چشم مي خورد. اين گونه زنان و يا دختران چنين مي پندارند که وظيفه يک مرد تامين مخارج معيشتي و وظيفه يک زن تنها برآورده ساختن نيازهاي جنسي مرد مي باشد. آنها ارزش زن را در سطح يک همخوابه صرف مي دانند. يکي از عللي که دختران جوان با مردان مسن ازدواج مي کنند همين مسئله مي باشد.
به خاطر داشته باشيد بسياري از محققين سن مناسب ازدواج را براي دختران ۱۸ تا ۲۴ سال و براي پسران ۲۴ تا ۲۸ سال توصيه مي کنند. معمولا اختلاف سن ۲ تا ۶ سال بين دختر و پسر براي ازدواج توصيه مي شود.
بنابراين عجله نکنيد و با ديد گشوده شريک زندگي خود را برگزينيد. همچنين سعي کنيد پيش از بچه دار شدن حداقل ۲ سال از ازدواج شما گذشته باشد تا رابطه شما با فرد مقابل به ثبات مطمئني رسيده باشد.هدف اصلي ازدواج و تشکيل خانواده، ارضاي غريزه جنسي و شهواني نيست، بلکه توليد مثل است.بدون شک، خالق بزرگ هستي خواهان تداوم زندگي انسان روي کره خاکي است و تنها راه تداوم نسل بشر، آميزش جنسي است. خداوند کششي بين دو جنس مخالف (نر و ماده) برقرار ساخت، که اگر اين کشش ميان نر و ماده نبود، آميزشي ميان دو جنس مخالف صورت نمي گرفت، و اگر آميزش در کار نبود نسل بشر منقرض مي گشت.قوي ترين نيرويي که زن و مرد را به يکديگر مي کشاند، غريزه جنسي است. در حقيقت، جاذبه جنسي بين زن و مرد علت محدثه خانواده و علت مبقيه آن است؛ ولي هدف اصلي ازدواج، ارضاي غريزه جنسي نيست، بلکه عاملي وراي اين عامل شهواني و تمتعات جنسي است که عبارت است از توليد نسل.بهترين دليلي که مي توان بر اين مدعا که هدف اصلي از ازدواج صرف تلذذ و تمتع جنسي بردن نيست جدائي مردان از زنان نازا و زنان از مردان عقيم آن هم با وجود تلذذ جنسي در حد ارضاء و وجود اقتصاد سالم و وضع معيشتي مناسب در خانه است.
سه عامل مهم افراد را به طرف ازدواج و تشکيل خانواده سوق مي دهد: نياز اقتصادي، ميل به فرزند و عشق. ميل به فرزند که همان علاقمندي به بقاي نسل و حفظ نوع مي باشد، عشق يا لذت جنسي يا نيازهاي اقتصادي به عنوان مقدمات وصول به اين هدفند. بنابر نظريه کينک، جامعه شناس آمريکايي، از لحاظ جهان شناسي، وظيفه خانواده (زن و مرد) تنها امتداد نسل است و نيازهاي اقتصادي يا شهواني به عنوان مقدمه اي براي رسيدن به اين هدف بزرگند.
مزاياي ازدواج سالم و موفق چيست؟
موفقيت در ازدواج تنها در تامين ماديات خلاصه نمي شود. تحقيقات گوياي اين مطلب هستند که تمام افراد خانواده در يک زندگي مشترک سالم سعادتمند و کامل از مزاياي آن بهره مند خواهند شد همه ما مي دانيم که خداوند به مزاياي زندگي مشترک آگاه است و به همين دليل بوده که زن ها و مردها را تشويق به ازدواج کرده و نتيجه اين تحقيقات چيزي جز سخنان خداوند نيست.مزاياي ازدواج موفق براي کودکان و نوجوانان آن خانواده:
تحقيقات نشان مي دهد که کودکاني که در آغوش گرم خانواده بزرگ مي شوند برتري هاي بيشتري نسبت به سايرين دارند. از آن جمله مي توان موارد زير اشاره کرد.- احتمال ورود آنها به مدارج بالاتر علمي بيشتر است.
- از نظر آکادميک بچه هاي موفق تري هستند.
- از نظر جسمي سالم تر هستند.
- از نظر عاطفي سالم تر هستند.
- احتمال خودکشي در آنها کمتر است.
- ناآرامي هاي کمتري را در مدرسه از خود نشان مي دهند.
- احتمال کمتري وجود دارد که قرباني سو استفاده جنسي شوند.
- کمتر از الکل و مواد مخدر استفاده مي کنند.
- کمتر مرتکب جنايت مي شوند.
- ارتباط بهتري با پدر و مادر خود دارند.
- وقتي ازدواج کردند. احتمال طلاق کمتر است.
- در ففر بزرگ نمي شوند.
مزاياي ازدواج سالم براي خانم ها:
تحقيقات نشان مي دهد که خانم هايي که در يک ازدواج سالم هستند نسبت به خانم هايي که از ازدواج نا موفق هستند نسبت به خانم هايي که در ازدواج ناموفق هستند مزاياي بيشتري دارند از جمله:- از ارتباط خود راضي هستند.
- از نظر احساسي سالم تر هستند.
- از نظر مالي غني تر هستند.
- کمتر قرباني خشونت سو استفاده هاي جنسي و يا ساير جرم ها مي شوند.
- تلاش کمتري براي خودکشي انجام مي دهند.
- از الکل و مواد مخدر استفاده نمي کنند.
- زير خط فقر به سر نمي برند.
- با فرزندان خود ارتباط بهتري برقرار مي کنند.
- از نظر جسماني سالم تر هستند.
مزاياي ازدواج سالم براي مردها:
تحقيقات مزاياي بسيار زيادي را در مورد مرداني که در يک ازدواج سالم هستند نسبت به ساير آقايان پيدا کرده است به نمونه زير توجه کنيد
- عمر طولاني سلامت جسماني تامين مالي اشتغال بلند مدت.
- دستمزد بالا ريسک کمتر در روي آوردن به مواد مخدر مشروبات الکلي داشتن ارتباط بهتر با فرزندان احتمال کمتر به ارتکاب به جرم و جنايت. احتمال کمتر در خودکشي
مزاياي ازدواج سالم براي اجتماع:
زماني که در جامعه درصد افرادي که در يک ازدواج سالم هستند بيشتر شود مزاياي بي شماري به همراه آنها با اجتماع وارد مي شود .-داشتن شهروندان سالم از نظر فيزيکي
دارا بودن شهروندان سالم از نظر احساسي
بالا رفتن درصد افراد تحصيلکرده
کاهش خشونت هاي خانوادگي
کاهش امار جرم و جنايت
کاهش ميان ارتکاب به جرم در نوجوانان و حوانان
کاهش ميزان مهاجرت
افزايش ارزش دارايي هاي افراد
کاهش نياز به خدمت مشاوره خانوادگي
زمان مناسب براي پيشنهاد ازدواج دادن و پيشنهاد ازدواج را چگونه مطرح کنيم
پيشنهاد ازدواج دادن بي شک يکي از مهمترين و بزرگترين گام هايي ميباشد که تا به حال برداشته ايد. شما خواهان آن هستيد که در آن لحظه همه چيز عالي و به بهترين نحو پيش رود و از آن مهمتر که مي خواهيد پاسخ وي مثبت باشد! اين نکات را هنگام دادن پيشنهاد ازدواج مد نظر قرار دهيد تا شانس موفقيت شما افزايش يابد:۱- مطمئن گرديد که فرد مناسبي را برگزيده ايد:
واضح است نه! اما حقيقت امر آن است که ازدواج چيزي نيست که بخواهيد بخاطر انگيزه هاي آني وارد آن گرديد. ممکن است شما ديوانه وار همديگر را دوست داشته باشيد اما اگر همسرتان خواهان فرزند باشد اما شما نه، ازدواج شما قطعا زياد دوام نخواهد آورد و يا آنکه ارزش هاي شما با ارزش هاي همسرتان متفاوت باشد. اگر در مورد فردي که مي خواهيد با وي ازدواج کنيد ترديد داريد، بهتر است بيشتر درباره آن بيانديشيد.
۲- مطمئن شويد هر دوي شما آمادگي داريد:
پيش از آنکه پيشنهاد ازدواج دهيد درباره آن که در زندگي بدنبال چه اهدافي ميباشيد، حتي اهداف ۵۰ سال آينده خود با يکديگر صحبت کنيد. هر چه بيشتر با يکديگر در مورد آن چه براي شما حائز اهميت مي باشد گفتگو کنيد بيشتر متوجه آن مي گرديد که آيا با يکديگر تفاهم و سازگاري داريد يا خير. همچنين بايد از لحاظ مالي آمادگي داشته باشيد. اگر شما قادر نيستيد که مخارج خود را تامين کنيد، بهتر است نامزدي خود را به تعويق بياندازيد.
۳- از پدر و مادر وي اجازه بگيريد:
شما ابتدا بايد بدانيد که آيا اگر پيش از ازدواج با پدر و مادر وي مشورت کرده و اجازه بخواهيد، آنها را خشنود مي سازد يا خير. اين نکته شايد عجيب بنظر آيد اما شما که نمي خواهيد پدر زن و مادر همسر آينده خود را برنجانيد؟ اين عمل براي آنکه دلشان را بدست بياوريد بسيار موثر خواهد بود.
۴- بطريقي پيشنهاد بدهيد که خوشايند وي باشد:
به پيشنهاد ازدواج همچون يک هديه به بانوي زندگي خود بنگريد. آن را بطريقي طرح ريزي کنيد که باب ميل و سليقه وي بوده و مطابق با شخصيتش باشد. آيا وي رومانتيک است و يا اهل تفريح و شوخ طبعي؟ آيا ميل دارد بطور محرمانه از وي خواستگاري کنيد و يا روي ديوار درخواست خود را بنوسيد؟
۵- در باره هديه دادن به وي تصميم بگيريد:
براي دخترها و زنان هيچ چيز مبهوت کننده تر از يک هديه غير منتظره و غافلگير کننده حلقه برليان نمي باشد. اما اگر توان مالي شما اجازه اين کار را به شما نمي دهد، براي يک حلقه مناسب بودجه شما کفايت مي کند. اما حتما پيش از آنکه حلقه را خريداري کنيد از نوع سليقه وي اطلاع يابيد. اين کار را مي توانيد با سوال کردن از دوستان و يا خانواده وي و يا مشاهده نوع جواهر آلاتي که وي استفاده مي کند انجام دهيد. اما بسياري از دختران تمايل دارند هنگام انتخاب حلقه خودشان حضور داشته باشند. بهرحال بايد به خواسته هاي وي احترام بگذاريد.
۶- مطمئن گرديد پاسخ وي مثبت مي باشد:
هنگاميکه پيشنهاد ازدواج ميدهيد، بايد مطمئن باشيد که پاسخ وي ”بله” خواهد بود. شما ميباست از قبل در مورد ازدواج به اندازه کافي صحبت کرده و کاملا از آن چه طرف مقابل از يک شريک زندگي بلند مدت انتظار دارد، آگاهي يافته باشيد. درست است که مي خواهيد پيشنهاد ازدواج شما براي او سورپريز باشد اما نبايد بي مقدمه دست به اين کار بزنيد.
۷- افراد زيادي را از قصد و تصميم خود آگاه نسازيد:
شما ممکن است وسوسه شويد که قصد خود را با دوستان و خانواده خود در ميان بگذاريد. اما عاقلانه تر آن است که اين خبر را تنها با يکي دو تا ازدوستان و يا نزديکان صميمي خود در ميان گذاشته و به آنها اطمينان داشته باشيد که رازدار و محرم اسرار شما مي باشند.
۸- پيشنهاد خود را از حفظ نکنيد:
صرفنظر از آنکه کجا و چگونه پيشنهاد ازدواج مي دهيد، بايد آن با نهايت صداقت و ابراز عشق حقيقي شما نسبت به وي همراه باشد. از قبل در مورد حرف هايي که مي خواهيد به او بزنيد يادداشت برداريد اما دقيقا آنها را از بر نکنيد. در آن لحظه به وي بگوييد که چرا وي يک فرد استثنايي بوده و چرا شما خواهان آن مي باشيد که باقي عمر خود را با وي سپري کنيد. بايد جملات شما از دلتان برآيد او مي خواهد با يک مرد ازدواج کند و نه يک ربات!
۹- مکان و زمان مناسب را بيابيد:
مکاني که پيشنهاد ازدواج مي دهيد مي تواند: رستوران، پارک، سينما و يا لب دريا باشد.اما بهتر است مکاني انتخاب گردد که براي هر دوي شما خاطره انگيز بوده و شما را به ياد خاطرات گذشته بيندازد. فاکتور زمان نيز بسيار مهم مي باشد اگر وي شرايط سختي را سپري مي کند، اگر خسته و يا گرفتار دغدغه هاي شخصي و شغلي خود مي باشد و يا آنکه از دست کسي عصباني است، زمان مناسبي براي اين کار نمي باشد.
۱۰- او را دستپاچه نکنيد:
شما ممکن است بخواهيد پيشنهاد خود را براي جهانيان فرياد بزنيد و يا حداقل براي همسايگان مجاور خود! اما مراقب باشيد اشتياق بي حد شما کار دستتان ندهد. اگر وي شخص درونگرا بوده و از آن که مرکز توجه ديگران واقع گرديد بي زار مي باشد، بهتر است اين کار را بطور خصوصي با وي در ميان بگذاريد.
۱۱- انتظار همه نوع پيشامدي را داشته باشيد:
صرف نظر از همه نقشه ها و طرح ريزي ها، امکان دارد امور دقيقا آن طوري که شما و يا وي تصور مي کرديد پيش نرود. خود را براي واکنش هاي احتمالي آماده کنيد.او ممکن است دستپاچه شده و يا هيجان زده گردد و يا آن که کاملا آرام و بي تفاوت باقي بماند. وي ممکن است بگويد: ”بله-خير” و يا ”شايد”. شما ممکن است تصور کنيد وي را کاملا مي شناسيد اما از پيش داوري و آنکه پاسخ وي چگونه خواهد بود پرهيز کنيد چون ممکن است مايوس گرديد.
۱۲- اگر پاسخ وي منفي بود مايوس نشويد:
همواره احتمال آن که وي ”نه”بگويد وجود دارد. اما دلسرد نشويد با او صحبت کنيد و علت عدم آمادگي وي را جويا گرديد. وي ممکن است تنها به زمان بيشتري نياز داشته باشد و يا آن که اصلا وي دختر مناسبي براي شما نباشد. اگر اين طور باشد بهتر است همين حالا پي به آن ببريد تا آنکه پس از ازدواج.
۱۳- خيلي زود و يا خيلي دير پيشنهاد ندهيد:
زمان معيني براي پيشنهاد ازدواج وجود ندارد اما بهتر است پس از تنها گذشت ۲ هفته از آشنايي خود با وي پيشنهاد ازدواج ندهيد! زمان پيشنهاد ازدواج هنگامي است که شما براي مدتي کافي به يکديگر متعهد شده باشيد. همچنين زياد وقت را تلف نکنيد شجاع باشيد و حرف دلتان را بزنيد. اگر هم خيلي هم کمرو مي باشيد، مي توانيد پيشنهاد خود را در قالب نامه براي دختر مورد علاقه خود ارسال کنيد
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید