هر دختر و پسری در یک برهه ای از زمان گزینه های فراوانی برای ازدواج خواهند داشت که مسلما بیشتر آنان رد می شوند تا بهترین گزینه انتخاب شود اما دراین میان هستند کسانی که نباید به ازدواج با انها حتی فکر کرد! لذا برای آنکه در انتخاب همسر دچار یاس و ناامیدی و شکست نشوید و انتخابی بر اساس معیارهای عقلانی داشته باشید نه بر اساس احساسات و هیجان لازم است که به یکسری نکات توجه کنید .
مرد و زن بدخو
زن و مردی که به بدخویی و بد رفتاری مشهور است، زود از کوره در می رود و زود خشمگین می شود. چنین فردی گزینه ی خوبی برای ازدواج محسوب نمی شود. مطمئنا منظور از فرد تندخو، عصبانیت های عادی و معمولی که برای همه ی ما پیش می آید نیست. چنین افرادی در تمام شرایط و با تمام افراد بدخو هستند و رفتاری خشن و بد دارند.
افرادی که به بلوغ عاطفی نرسیده اند
متاسفانه بسیاری از ما فکر می کنیم همین که همسر آینده مان به بلوغ جسمانی رسیده باشد، برای تشکیل زندگی مشترک کافی است. غافل از آنکه رسیدن به بلوغ عاطفی و اجتماعی نیز به همان اندازه بلوغ جسمی مهم است. این گونه افراد مستقل نشده و به شدت به دیگران((خانواده یادوستان) وابسته اند و بدون کمک آنها قادر به تصمیم گیری نبوده و به هیچ وجه مسئولیت پذیر نیستند. همه این ویژگی ها، زندگی کردن با این افراد را مشکل می سازد.
اختلال جنسی
اختلال جنسی تنها به معنی ناتوانی در اجرای عمل جنسی یا ناتوانی در رسیدن به رضایت جنسی نیست. اختلال جنسی به معنای این است که کسی اشتغال ذهنی وسواسگونه و دائمی به روابط جنسی داشته باشد، یا دچار کمبود عزت نفس و نجابت جنسی باشد. شناسایی این نقطه ضعف مهلک در ابتدای رابطه بسیار سخت است، اما وقتی با آن برخورد کردید میتواند بسیار مهلک باشد. شما باید رک و راست و بدون تعارف با او صحبت کنید تا بفهمید آیا او معتاد به خیال پردازیهای جنسی، دیدن فیلمهای مستهجن، رفتارهای جنسی بیاختیار، هرز دادن انرژی جنسی در همه جا، یا دارای سابقه تجاوز یا موردآزار جنسی قرار گرفتن در کودکی هست یا نه. بهتر است راجع به این چیزها همان اول رابطه حرف بزنید تا اینکه وقتی کار از کار گذشت یکدفعه بفهمید چه بلایی سرتان آمده است.
فرد بی بند و بار
زن و مردی که به بی بند و باری معروف است مناسب ازدواج نیست. فرد بی بند و بار به زندگی زناشویی رغبتی ندارد و به راحتی می تواند به شما خیانت کند.
گریزان از خانواده
فردی که نسبت به خانواده اش بی مهر است، امکان دارد که در آینده نسبت به همسر خود نیز بی مهر و علاقه شود. فردی که مسولیت های فردی اش نسبت به خانواده را انجام نمی دهد و روابط درستی با اعضای خانواده اش ندارد امکان اینکه در زندگی مشترک هم شکست بخورد وجود دارد.
کسانی که استقلال شخصیتی ندارند
کسانی که در زندگی برای کوچک ترین چیزی باید از خانواده شان نظر خواهی کنند. قدرت انتخاب ندارند و دیگران در تمام امور زندگی شان دخالت مسقیم دارند. برای شناخت چنین افرادی می توانید از یک روان شناس کمک بگیرد. البته چنین افرادی، علایم ظاهری هم دارند. مثلا کسی که در برابر سوال شخصی که از او پرسیده می شود مردد است و دیگران به جایش پاسخ می دهند، دیگران برایش انتخاب می کنند و قدرت اظهار نظر ندارد.
کسی که استقلال مالی ندارد
ازدواج با چنین مردی به این معناست که برای کوچکترین احتیاج زندگی تان باید دست تان را جلوی پدر همسرتان دراز کنید و حتی مجبور باشید برای خرج هایی که می کنید به او توضیح دهید! مردی که استقلال مالی نداشته باشد قطعا استقلال زندگی اش را به دست دیگران خواهد داد پس هر اتفاقی را در این زندگی باید پیش بینی کنید.
اختلاف سنی فاحش
کسی که با شما اختلاف سنی فاحشی دارد، فرد مناسبی برای شما نخواهد بود؛ هرچند در آغاز انسان موجهی به نظر برسد. این اختلاف سنی می تواند از هر وجهی بررسی شود. کسی که بسیار کوچک تر از شماست یا کسی که بسیار بزرگ تر از شماست.
آسیب دیدگی روحی دوران کودکی
همه ما مسایل روحی – عاطفی داریم که نشات گرفته از دوران کودکی ماست. برخی افراد مشکلات بسیار جدی را از دوران کودکی با خود به همراه دارند چنان که در آینده برقرار کردن رابطهای سالم را برایشان مشکل خواهد کرد؛ به ویژه اگر نامزد یا همسرتان از وجود این آسیبهای روحی خود آگاه نباشد و برای التیام دادن آنان کاری انجام ندهد.
این مشکلاتی که در ادامه میآید همیشه به عنوان یک نقطه ضعف مهلک که نشانهای باشد برای اینکه بدانیم با چه کسانی ازدواج نکنیم، نیست اما باید احتیاط لازم را به خرج دهید و به طور آشکار راجع به نگرانیهای خودتان با او صحبت کنید. دقت کنید و ببینید که آیا نامزدتان میتواند با مسایلی که چه در گذشته داشته یا به تازگی با آنان روبرو شده است، سروکله بزند و آنها را حل و فصل کند یا نه. این مشکلات از این قرارند:
· آزار دیدن جنسی و آسیبهای روحی ناشی از آن
· آزار دیدن کلامی یا جسمانی
· محرومیت از حضور پدر یا مادر به دلیل طلاق، مرگ، فرزندخواندگی، خودکشی پدر یا مادر
· اختلالات تغذیهای
· اعتیاد پدر یا مادر یا هر دو به الکل، مواد مخدر، قمار و مانند اینها
· تعصبات مذهبی
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید