متخصصان سوئدي ميگويند اگر ميخواهيد به تناسب اندام برسيد مصرف نانهاي سبوسدار را در برنامه غذايي روزانهتان اضافه کنيد.
به نقل از ديلي ميل؛ نان حاوي کربوهيدراتهاي پيچيده پروئتين و فيبر است که نقش مهمي را در لاغري ايفا ميکنند.
گفتني است: کربوهيدراتهاي موجود در نان نسبت به ساير قندها ديرتر جذب ميشوند به همين دليل قند خون را با سرعت زيادي بالا نميبرد و سيري کاذب ايجاد نميکند.
نانهاي سبوسداري که حاوي فيبر هستند سيري طولاني مدت ايجاد ميکنند و ريزه خواري بين وعدههاي غذايي را ميِگيرند.
بزرگترين اشتباه اين است که افراد به بهانههاي رژيم گرفتن مصرف نان را کاهش و يا قطع کنند اين کار برخلاف باور عموم سبب پر خوري و در نهايت چاقي ميشود.
اگر ميخواهيد زودتر به وزن دلخواهتان برسيد بايد مصرف نان، پروئتين، روغن، ماکاروني و برنج را کاهش دهيد و فعاليت بدنيتان را افزايش دهيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید