کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: مصرف دَم کرده برگ و يا ريشه کاسني به مقدار يک فنجان قبل از هر وعده غذايي اثر تقويتي بر وي معده داشته و اشتها را زياد ميکند.
اصغر نقشي افزود: تمامي قسمتهاي کاسني اعم از ريشه و برگ مصرف دارويي دارند. وي تشريح کرد: برگ تازه کاسني حاوي ويتامين "ث" فراوان بوده و از اين رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشي از کمبود اين ويتامين است، بهبود ميبخشد.
به نقل از ايسنا، نقشي ادامه داد: براي بهبودي لثه تحليل رفته، ماليدن عصاره گياه با استعمال خارجي بر روي لثه توصيه شده است.
کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: شربت تهيه شده از جوشانده ريشه کاسني براي سرفه هاي خشک و مقاوم با خلط غليظ توصيه ميشود.
وي افزود: کارشناسان عَرَق کاسني را در تصفيه خون موثر دانسته و نوشيدن يک فنجان در يک ليوان آب سرد صبح و شب موثر ميدانند.
نقشي ضمن ديگر خواص عَرَق اين گياه دارويي تاکيد کرد: بهره گيري از عَرَق کاسني براي طراوت وشادابي پوست و رهايي از جوش صورت نيز تاثيرگذار خواهد بود
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید