خوشبختی فرزندم را می خواهم
قطعا همه ی پدر و مادرها به فکر این هستند که در تمام زمینه، بهترین ها را برای فرزندانشان فراهم کنند. در زمینه تحصیل، امانات رفاهی، خوراک، پوشاک و ... و همچنین مهم تر از همه ی این ها، بهترین مورد برای ازدواج است. یکی از مسایلی که کمک می کند یک فردی ازدواج خوبی را داشته باشد، شناخت طرف مقابلش است. بعضی از خانواده ها فکر می کنند که اگر فرد مورد نظر برای ازدواج با فرزندشان، از بستگان دور یا نزدیکشان باشد، احتمال خوشبختی فرزندشان بیشتر است. برای همین هم، رو به ازدواج های فامیلی می آورند.
لازم نیست کل فامیل باخبر بشوند!!!
یکی از مشکلاتی که ممکن است در هر ازدواجی رخ بدهد، مسایل مربوط به ژنتیک و اختلالات ژنتیکی در فرزندان آن ها هست. پیشنهاد می شود اگر شما هم طرفدار ازدواج فامیلی هستید در وهله اول قبل از خواستگاری رفتن و ایجاد وابستگی بین شما و طرف مورد نظرتان، همچنین قبل از اینکه به تمام فامیل و بستگان خواستگاری کردنتان را بیان کنید، در ابتدا به یک مرکز مشاوره ژنتیک مراجعه کنید و از نظر ژنتیکی مورد بررسی قرار بگیرید. اگر نظر مشاور ژنتیک برای ازدواج شما مثبت بود، حالا زمان آن می رسد که راجع به انتظاراتتان و همچنین ملاک ها و معیارهایتان برای ازدواج با یکدیگر صحبت کنید. علت این کار هم این است که اگر خدای نا کرده بعد از صحبت های مفصلی که در جلسات خواستگاری انجام داده اید، مشاور ژنتیک به شما جواب منفی بده، اینجاست که شما وارد یک رابطه عاطفی شده اید و نمی دانید که باید چه تصمیمی را بگیرید.
مشاوره ژنتیک یا آزمایش ژنتیک؟
لازم هست که افراد خویشاوندی که قرار است با هم ازدواج کنند، هم به مشاوره ژنتیک بروند و هم آزمایش ژنتیک را انجام بدهند و از هیچ کدام از آنها چشم پوشی نکنند.
در مشاوره ژنتیک، سوال و جواب انجام می شود و از طرفین شرح حال گرفته می شود ولی در آزمایش ژنتیک صرفا فقط آزمایش گرفته می شود و نمونه برداری انجام می شود. بهتر است که مشاوره و آزمایش ژنتیک، هر دو با هم انجام شوند.
مشاوره خانواده
قبل از هر ازدواجی طرفین باید یک ارزیابی سنجیده ای از یکدیگر داشته باشند. این مساله در ازدواج های فامیلی هم باید رعایت بشوند و از این قاعده مستثنی نیستند. حتما بعد از مشاوره و آزمایش ژنتیک، به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و راجع به ازدواجتان با مشاور صحبت کنید.
مزایای ازدواج فامیلی
ازدواج فامیلی از مزایای خوبی برخوردار است. مهم ترین این مزایا تناسب خانوادگی طرفین است. همچنین تناسب در آداب و فرهنگ این خانواده ها وجود دارد. تناسب در فرهنگ و ارزش ها هم از مزایای ازدواج های فامیلی هست.
معایب ازدواج های فامیلی
یکی از مهم ترین معایب ازدواج های فامیلی، احتمال ایجاد بیماری های ژنتیکی در فرزندانشان هست. مشکل دیگری که در ازدواج های فامیلی وجود دارد عدم تحقبق کردن نسبت به طرف مقابلتان می باشد.
یکی از راه هایی که باید طرف مقابل را بشناسیم تحقیق کردن هست. اگر ازدواج فامیلی باشد معمولا این کار نشدنی هست و گفته می شود که ما آنها را می شناسیم و خانواده خوبی هستند و نیاز به تحقیق ندارند.
احتمال ایجاد اختلالات ژنتیکی در این افراد نیز بیشتر است. حتی اگر در فرزندشان چیزی نمایان نشود در نسل های بعدی دیده می شود.
گوش به زنگ باشید
به صورت کلی یکسری از افراد نسبت به بقیه بیشتر در معرض خطر هستند. پیشنهاد می شود که افراد زیر حتما قبل از ازدواج مشاوره و آزمایش ژنتیک را انجام بدهند.
1- افرادی که خویشاوند هستند و قصد ازدواج با یکدیگر را دارند.
2- دختر خانم های زیر 18 سال و بالای 33 سال که قصد ازدواج دارند.
3- پسران بالای 40 سال که قصد ازدواج دارند.
4- دختر و پسری که اختلالات ژنتیکی حتی ضعیف بودن چشم را دارند و قصد ازدواج را دارند.
5- افرادی که می خواهند ازدواج کنند و بستگان درجه 1 آنها اختلالات ژنتیکی دارند.
6- افرادی که مشاغل پرخطر دارند و یا در مناطق پرخطر زندگی می کنند و قصد ازدواج دارند.
7- افرادی که در آزمایشگاه ها، سونوگرافی ها و رادیولوژی ها کار می کنند و قصد ازدواج دارند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید