کره پسته محصول غذایی خمیری شکل است که از مغز پسته برشته و آسیاب شده همراه با شکر یا شیرین کننده های طبیعی مانند عسل و شهد به دست می آید. این محصول به راحتی می تواند در دمای اتاق نگهداری شود و نیازی به فریز کردن ندارد.کره پسته می تواند در صبحانه و عصرانه مورد استفاده کودکان و سالمندان قرار گیرد. این محصول منبع خوب چربی از نوع غیر اشباع و پروتئین است. اصطلاح کره پسته به این دلیل انتخاب شده است که روغن پسته در فرایند تولید جدا نمی شود و چربی محصول صد درصد از مغز پسته و فاقد کلسترول است. کره پسته به دلیل مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب است. همچنین برای ورزشکاران و بزرگسالان غذایی مقوی، کم حجم، سریع الجذب و مفید است.چون در تولید این محصول هیچ گونه فرایند شیمیایی و حرارتی به کار نمی رود خواص پسته نیز حفظ گردیده است.کره پسته بسته به سلیقه می تواند موارد مصرفی مشابه شکلات داشته باشد از جمله:
* مصرف با نان به تنهایی به عنوان صبحانه کامل
* همراه صبحانه و عصرانه
*به عنوان کرم بین دو بیسکوییت
*برای تزیین بستنی و کیک که موجب زیبایی و افزایش ارزش غذایی آن ها می شود.
منع مصرف خاصی ندارد مگر این که نسبت به آجیل ها و پسته حساسیت داشته باشید. البته آجیل ها کالری بالایی دارند و برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان متعادلی از آن را مصرف نمایید. تمام افراد بالای دو سال می توانند از آن استفاده نمایند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید