1-ترب به شکلهای مدور و یا دراز و به رنگهای سیاه، سفید و قرمز «تربچه» وجود دارد. ترکیبات آن عبارت است از: آب، مواد قندی، مواد ازته، پروتئین، مواد معدنی، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامینهای A،B1،B2،C،PP و ...
2- طبیعت ترب گرم است.
3- این گیاه بهعنوان هضم کننده غذا و خارج کننده باد معده با غذا خورده میشود.
4- خوردن ترب با نمک و کره قبل از غذا، اشتها آور است.
5- جریان خون را بهسوی مو میکشاند و باعث تقویت پیاز مو میشود و از این رو برای تقویت و روییدن مویی که ریخته شده، مفید میباشد.
6- اگر عصاره ترب را بر موضعی که موی آن ریخته قرار دهید، دوباره موی آن قسمت میروید.
7- خوردن ترب، رنگ رخسار را باز و نیکو میکند.
8- ضماد ترب با عسل برای از بین بردن آثار کبودی زیر چشم، آثار ضربه و جای زخم و کک و مک بسیار مفید است.
9- مرهم ترب برای زخمهای بد و جوشهای آبدار مفید است.
10- مالیدن آب ترب بر بدن مانع از گزیدن حشرات میشود.
11- ترب سموم جمع شده در کلیه و کبد را دفع میکند.
12- نوشیدن آب ترب سیاه به افراد چاق و پرخور و همچنین کسانی که چربی و تخم مرغ میخورند و احساس سنگینی میکنند، توصیه میشود.
13- برای معدههای تنبل مفید بوده و آن را به کار وامیدارد.
14- در جهت رفع بیخوابی مؤثر است.
15- در درمان سیاتیک، نقرس، ضعف اعصاب، روماتیسم، سنگ کلیه، انسداد مجاری تنفس و آنژین، اسکوربوت (بیماری کمبود ویتامین C) و بیماری راشیتیسم (نرمی استخوانها) مصرف آن توصیه شده است.
توضیحات: اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید