نان
نان را به قطعات منظم برش دهيد و در داخل کيسه پلاستيکي قرار داده و در فريزر قرار دهيد و در موقع لزوم به مقدار لازم نان را از فريزر خارج کرده و بگذاريد 10 دقيقه بماند يا میتوانید آن را با حرارت کم گرم نماييد.
زرشک
زرشک را داخل فريزر قرار دهيد تا تازه بماند.
کشک سائيده شده
- کشک از جمله لبنياتي است که در هر خانه و آشپزخانهای به کار میآید اما کشک مادهای نيست که بتوان آن را بدون اينکه فاسد شود نگهداري کرد. اگر میخواهید هميشه کشک سالم در خانه داشته باشيد کشک ساييده شده را در کیسههای نايلوني ضخيم بريزيد و پس از اين که سر آن را بستيد در فريزر قرار دهيد و هر وقت به کشک احتياج داشتيد بهاندازه نياز آن را چند ساعت قبل از مصرف بيرون بياوريد.
- کشک ساييده را میتوانید داخل جايخي ريخته و داخل فريزر قرار دهيد تا يخ ببندد. سپس آنها را از قالب جدا کرده و داخل کيسه فريزر ريخته در فريزر نگهداري و در موقع لزوم از آن استفاده کنيد.
چاي عطري
چاي را در داخل ظرف در بسته نگهداري کنيد و اگر از پاکت چاي استفاده میکنید سر پاکت را ببنديد و داخل کيسه پلاستيکي قرار دهيد. سپس در کيسه را محکم گره بزنيد تا عطر چاي باقي بماند.
کيک و شيريني
- شیرینیتر:
شیرینیها را در ظرف پلاستيکي کنار هم چيده و درب آن را بسته در فريزر نگهداري کنيد.
- شيريني خشک:
- براي اينکه شيريني خشک را مدتي نگهداري کنيد بايد از قرار دادن آن در جاي مرطوب خودداري کنيد.
- اگر چند عدد برنج در جعبه شيريني بريزيد باعث ترد ماندن شيريني میشود.
- بيسکويت:
براي نگهداري بيسکويت، داخل جعبه آن چند حبه قند بيندازيد. هيچ گاه بيسکويت را داخل يخچال، پاکت پلاستيکي يا قوطي غيرقابل نفوذ قرار ندهيد تا ترد و تازه بماند.
- کيک میوهای:
اگر قسمتي از کيک را خوردهاید و میخواهید بقيه آن را نگهداري کنيد، چند قاچ سيب کنار آن بگذاريد و با جعبه داخل يخچال قرار دهيد.
رب گوجه فرنگي
- براي اين که رب گوجه فرنگي تا مدتها تازه و خوشرنگ باقي بماند هنگامي که رب را در ظرف میریزید روي آن کمي روغن بريزيد تا هوا به رب نرسد بعد ظرف را در يخچال قرار دهيد.
- اگر از رب گوجه فرنگي موجود در بازار استفاده میکنید پس از باز کردن درب قوطي تمام محتويات آن را خالي کرده و رب گوجه را ترجيحاً در ظرفهای گلي نگهداري نماييد. زيرا آب اضافي آن جذب ظرف شده و هرگز خراب نمیشود.
- رب گوجه را در مکان خنک يا داخل يخچال نگهداري نماييد.
هويج
قبل از گذاشتن هويج در يخچال سر هويج را ببريد تا خشک و پلاسيده نشود. همچنين میتوانید هويج را در صندوقي قرار داده و روي آن شن نرم و خشک بريزيد بهطوری که هویجها از هم فاصله داشته باشند. دقت کنيد که شن خشک بماند.
لوبيا سبز
- نگه داشتن لوبيا سبز خام يا نيم پز در فريزر تندي زنندهای به آن میدهد. براي رفع اين عيب لوبيا را کاملاً پخته و سپس فريز کنيد.
- اگر لوبيا سبز خریدهاید و براي نگهداري از آن در فريزر جا نداريد لوبياها را پاک کنيد، خرد کنيد و در يک شيشه دهان گشاد بريزيد و روي آنها نمک سرد بريزيد بهطوری که همه لوبياها را در آب نمک غرق کنيد. با اين روش تا مدتي لوبياها سالم خواهند ماند.
سير
بوتههای سير را بسته بندي کرده فريز کنيد . هنگام مصرف پوست آن را کنده و قبل از اينکه يخ آن باز شود خرد کنيد.
بلال
- پوست بلال تازه را بکنيد و با يک مسواک خيس از بالا به پايين آن را مسواک کنيد تا همه رشتهها از ميان دانههای بلال خارج شود. دانهها را به کمک چاقو جدا کرده بخار پز کنيد سپس آن را بسته بندي کرده و در فريزر قرار دهيد.
- بلال را به دو صورت پخته و کبابي میتوان مصرف کرد.
- بهترين روش براي پختن دانههای بلال بخارپز کردن آن میباشد.
- در هنگام پختن دانههای بلال با آب از اضافه نمودن نمک خودداري نماييد زيرا نمک باعث سفت شدن آن میگردد.
ميوه
- انگور:
براي نگهداري انگور از خاک اره استفاده کنيد. خاک ارهها را خوب بشوييد تا گرد و خاک آن گرفته شود بعد آنها را خشک و خوب نرم کنيد. انگورها را در ظروف دردار قرار دهيد سپس روي انگورها را خاک اره بپاشيد. بايد بهاندازه يک بند انگشت روي انگورها خاک اره ريخته شود بعد در ظرف را ببنديد.
- انگورها را میتوانید در کيسه گذاشته و آويزان کنيد.
- موز:
براي نگهداري موز آن را در يخچال نگذاريد. اگر موزي که خريداري کردهاید بيش از حد رسيده و فعلاً به آن نياز نداريد آن را در فريزر قرار دهيد. البته در اين صورت فقط میتوانید براي درست کردن شيرموز از آن استفاده کنيد.
- انار:
براي اينکه بتوانيد انار را در مدت زماني طولانیتری نگهداري کنيد پوست آن را با روغن نباتي چرب کنيد و در جاي خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهيد.
- خيار:
براي نگهداري خيار بدون آنکه آنها را بشوييد در قابلمه فلزي چيده و درب آن را ببنديد و سپس درون يخچال نگهداري نماييد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید