1- گوجه فرنگی
گوجه فرنگی غیر از ویتامین C، محتوی مقدار زیادی "لیکوپن" میباشد. لیکوپن مادهای است که خطر سرطانهای پروستات
و تخمدان را کم میکند.
محصولات گوجه فرنگی از قبیل: رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیز ضد سرطان میباشند.
2- کلم بروکلی و دیگر کلمها
کلمها غیر از کلسیم، منبع غنی "سولفورافان" (sulforaphane) هستند. این ماده خطر بروز سرطانهای معده، سینه
و پوست را کم میکند.
مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از بقیه کلمهاست.
3- آواکادو
آواکادو، پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد. همچنین، منبع خوب بتاکاروتن و آنتی اکسیدان میباشد. مصرف آواکادو برای درمان سرطان کبد و بیماریهای کبدی مفید است.
4- توتها
توتها دارای مادهای به نام "آنتوسیانین" (anthocyanin) هستند. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی میباشد و در مقابل سرطانهای روده بزرگ و مری از بدن محافظت میکند.
5- دانه سویا
سویا داری "ایزوفلاون" میباشد. محصولات به دست آمده از سویا مانند توفو، شیر سویا و آجیل سویا نیز دارای این ماده میباشند.
این ماده خطر سرطانهای سینه، تخمدان و پروستات را کاهش میدهد که این کار را به وسیله محافظت سلولهای بدن از اثرات زیان آور استروژنها انجام میدهد.
6- چای
چای سبز و چای سیاه دارای منبع طبیعی ""catechin میباشند. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی میباشد و از رشد سرطان جلوگیری میکند. همچنین سرطانهای کبد، پوست و معده را کاهش میدهد.
7- کدو تنبل
کدو تنبل، هویج، نارنج، فلفل قرمز و زرد و سیب زمینی شیرین منبع غنی "بتا کاروتن" هستند. این مواد به عنوان آنتی اکسیدان های قوی شناخته شدهاند و مصرف مداوم آنها منجر به کاهش انواع مختلف سرطانها میشود.
8- اسفناج
اسفناج دارای "لوتئین" (lutein)، ویتامینهای A، C و E میباشد. همه این مواد به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شدهاند. اسفناج سرطانهای کبد، ریه، سینه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور میکند.
9- چغندر قرمز
چغندر دارای "فلاوونوئید" میباشد. این ماده به عنوان یک ضد سرطان شناخته شده است. ادرار اشخاص مصرف کننده این چغندر، قرمز رنگ میباشد.
10- هویج
هویج دارای "بتاکاروتن" زیادی میباشد و برای جلوگیری از سرطانهای ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا، پروستات و سینه بسیار مفید میباشد. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
11- سیر
مطالعات نشان داده که خانواده پیازها، از قبیل، سیر، موسیر و تره فرنگی، در افراد سالم سلولهای سرطان زا را از بین میبرند و در بیماران سرطانی، رشد این سلولها را کُند میکنند. در این رابطه، اثر سیر از همه بیشتر میباشد. به طور کلی، سیر خطر سرطانهای معده، روده بزرگ، مری و سینه را کم میکند.
سیر ریز ریز شده را 10 دقیقه قبل از آماده شدن غذا، در غذای خود بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزایش دهید.
12- آناناس
آناناس دارای آنتی اکسیدان و ویتامین C میباشد. این میوه، بدن را در برابر سرطانهای ریه و سینه حفظ میکند.
13- سیب
همانطور که می دانید سیب یک آنتی اکسیدان میباشد. علاوه بر آن، دارای مادهای به نام "quercetin" میباشد. این ماده خطر سرطان ریه و رشد سلولهای سرطان پروستات را کم میکند.
14- پرتقال
همانطور که می دانید، پرتقال منبع غنی ویتامین C است. تحقیقات نشان داده است که، این میوه اثر ضد سرطانی نیز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ریه جلوگیری میکند.
15- انگور قرمز
انگور قرمز مادهای دارد که از فعالیت آنزیمی که مسئول ساخت و رشد سلولهای سرطانی است، جلوگیری میکند.
16- ریشه شیرین بیان
ریشه شیرین بیان از رشد سلولهای سرطان پروستات جلوگیری میکند. ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا مصرف بیش از اندازه آن، موجب افزایش فشار خون میگردد.
17- قارچ
قارچ، سطح ایمنی بدن را بالا میبرد و با سلولهای سرطانی میجنگد.
18- غذاهای دریایی و روغن ماهی
از آنجایی که غذاهای دریایی دارای اسیدهای چرب امگا 3 میباشند، روی سوخت و ساز سلولها اثر دارند و مصرف اسیدهای چرب اشباع را کم میکنند.
مصرف روزانهٔ این غذاها، قویترین و موثرترین اسلحه برای مبارزه با سرطانها میباشد و سرطانهایی از قبیل، روده بزرگ، پروستات و سینه را از بین میبرند.
19- مویز
دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و ویتامین E میباشد.
مویز ضد سرطان، درمان کننده سرطان، درمان کننده بیماریهای قلبی و پایین آورندهٔ فشار خون است و برای نرمی و انعطاف پذیری رگها بسیار مفید میباشد.
20- زردچوبه
زردچوبه از سرطانهای معده و روده بزرگ جلوگیری میکند. همچنین تعداد سلولهای سرطانی را کم میکند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید