آيا دوست داريد شما را با نکاتي ريز اما خواندني و کاربردي آشنا کنيم؟ همه ما در خانه داري با نکاتي برخورد میکنیم که گاه سبب کندي در روال کار منزل و گاه باعث عدم آراستگي در وظايف ما میگردد. مثل تخم مرغي که در هنگام پخت میشکند يا ترک خوردن سيب زميني در حين پختن. در اين مطلب میخواهیم راهکارهايي مفيد را به شما ارائه دهيم.
رفع بو از ظروف:
براي برطرف کردن بوي ظروف کافي است که کمي آب گرم مخلوط با گرد خردل روي آنها بريزيد و بشوييد, بعد با آب ساده شستشو دهيد و خشک کنيد.
ريختن نمک در نمکدان:
براي اينکه هيچ وقت نمک در نمکدان شما بر اثر رطوبت به هم نچسبد و بهراحتی از نمکدان بيرون بيايد چند دانه برنج در نمکدان بريزيد.
خرد کردن پياز:
براي اينکه موقع خرد کردن پياز اشک نريزيد چه بايد کرد؟
هنگام پوست کردن پياز,ساقههای جعفري را بجويد يا يک تکه نان يا يک تکه چوب کبريت لاي دندانهایتان قرار دهيد.
جلوگيري از سوختن شير:
براي جلوگيري از سوختن شير در موقع جوشيدن لبه ظرف را با روغن چرب کنيد.
چگونه نگه داري کردن پنير:
بهترين راه براي نگه داشتن پنير, پيچيدن در کاغذ آلومينيومي است.خردههای پنير را هيچ وقت دور نريزيد, بلکه با چنگال له کرده و با سس سالاد مخلوط کنيد و روي سالاد بريزيد. در ضمن خردههای پنير را میتوانید روي پوره سيب زميني هم رنده کنيد و پوره را روي چراغ قرار دهيد تا لذيذتر شود.
چگونه پختن تخم مرغ شکسته:
براي اينکه تخم مرغ ترک خورده را در آب بجوشانيد, قبل از اينکه آن را در آب بيندازيد, آهسته و آرام جاي ترکخوردگیهای آن را آب ليمو يا نمک بزنيد.
چگونه باز کردن در بلوري بطري:
هرگاه در بلوري بطري محکم شد يک قطعه پارچه پشمي را در آب جوش زده و به گردن بطري بچينيد در آن باز میشود.
ترک خوردن سيب زميني:
براي اينکه سيب زميني هنگام پختن ترک نخورد مقداري کره يا روغن قبل از پختن سيب زميني روي آن بماليد. بدين ترتيب هم طعم بهتر و هم از ترک خوردن آن جلوگيري میشود.
برطرف کردن بوي پياز از کارد يا چاقو:
با بريدن چند هويج بهوسیله کارد يا چاقويي که بوي پياز میدهد منجر به از بين رفتن بوي پياز میشود.
پوست کندن هويج:
آسانترین راه براي پوست کندن هويج, قرار دادن آنها داخل آب جوش و به مدت ده دقيقه میباشد. بدين صورت پوست هويج بهراحتی کنده خواهد شد.
از بين بردن کرم چوب:
براي نابود کردن کرم چوب که وسايل چوبي خانه از قبيل کمد,ميز,صندلي را سوراخ میکنند,بايد به قسمتهایی که کرم سوراخ کرده به مدت دوازده يا پانزده روز متوالي پياز بماليد.
پوست کندن گوجه فرنگي:
اگر میخواهید گوجه فرنگي را بهآسانی و بدون آنکه لطمهای به گوشت آن وارد شود بکنيد,نخست آن را به مدت يک دقيقه در آب جوش بيندازيد. بدين صورت پوست آن بهآسانی کنده میشود.
خوش عطر کردن قند:
مقداري از وانيل را در درون ظرفي که قند را در آن قرار میدهید بگذاريد بدين صورت قند بوي خوبي خواهد گرفت.
راههای تشخيص ماهي تازه از ماهي کهنه يا مانده:
1- ماهي تازه,چشمهای شفاف و روشني دارد. در حالي که ماهي مانده چشمهایش فرو رفته يا به حالت نيمه باز است.
2- گوشهای ماهي تازه بايد به رنگ قرمز يا صورتي باشد.
3- با فشار دادن انگشت بر روي پوست ماهي تازه اثر انگشت نبايد بماند.
4- ماهي را در درون آب سرد بيندازيد در صورتي که روي آب شناور ماند تازه میباشد.
از بين بردن خطهای مداد رنگي:
موقعي که بچهای ديوار اتاق را خط خطي کرد بهترين راه براي از بين بردن خطها,استفاده از خاکستر سيگار میباشد.بدين صورت انگشت خود را به خاکستر سيگار آغشته کنيد و روي خطهای رنگي بماليد. بدين طريق خطهای روي ديوار از بين میرود.
تميز کردن ماهي تابه سوخته:
براي پاک کردن قابلمه يا ماهي تابهای که غذا در اثر سوختگي به ته آن چسبيده است میتوان از طريق زير عمل نمود. ابتدا قابلمه را با آب گرم پر کنيد و مقداري نمک به آن اضافه نماييد. بدين وسيله با شستن بهراحتی پاک میشود.
اما اگر غذا محکم به ته قابلمه چسبيده, مقداري سرکه در داخل قابلمه ريخته و بجوشانيد.بدين وسيله کاملاً پاک خواهد شد.
از بين بردن جرم قوري استيل:
براي بردن جرم, قوري را پر از آب کرده و مقداري نيز آب ليمو در داخل آب بريزيد و قوري را روي اجاق بگذاريد تا کاملاً بجوشد بدين طريق جرم از بدنه قوري جدا میشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید