نگهداري از موز: نگهداري موز براي مدت طولاني امکان پذير نيست و اين ميوه در مدت زمان کوتاهي از بين میرود . براي اينکه مدت زمان بيشتري بتوانيد اين ميوه را نگهداري کنيد بايد آن را درون کاغذ آلومينيومي بپيچيد و در يخچال بگذاريد . به اين ترتيب آن را براي زمان بيشتري حفظ خواهيد کرد.
چند نكته مفيد در مورد روغن: براي بررسي اينكه آيا روغن مانده در ماهيتابه هنوز قابل استفاده است يا نه، یکتکه نان سفيد داخل روغن بيندازيد، اگر نان، ذرات تيره رنگي را در اطراف خود ايجاد کند مشخص میشود روغن قابل مصرف مجدد نيست، و در غير این صورت هنوز قابل استفاده است. هنگام استفادهی مجدد از روغن قابل استفاده، براي رفع بوي غذاي قبلي در روغن، میتوانید 10 تا 12 شاخه جعفري درون روغن سرخ کنيد يا آنكه چند تكه سيب زميني خام را به مدت 15 دقيقه درون روغن ماهيتابه بيندازيد تا بو را به خود جذب کند.
نگهداري دانههای ذرت: دانههای ذرت را بايد هميشه در فريزر نگاهداري کنيد، به اين ترتيب، نه تنها تازه میماند، بلکه انجماد، از چروکيده شدن آن جلوگيري خواهد کرد.
چسبيدن کيك به ديس: پاشيدن شکر بر روي ديس رطوبت اضافي را به خود جذب میکند و مانع چسبيدن کيک به ديس میشود.
نحوهی دم کردن چاي: چاي رو میشود با چند مدل چاي ترکيب کرد که از لحاظ طعم ، عطر و رنگ چاي ايده آل شود. چاي ترجیحاً اگر الك شده باشه بهتر است. چاي خشك را بهتر است ابتدا با کمي آب جوش شستشو داده سپس دم کنيد. تا غبار و گرد چاي جدا شود. بر روي قوري چاي میشود يك دستمال تميز انداخت تا چاي بهتر و سریعتر دم بكشد . براي نگهداري چاي براي مدت طولاني, بعد از دم کشيدن چاي را از صافي رد کرده و تفالهی چاي را جدا و چاي صاف شده را براي مدت طولاني با همان کيفيت اوليه نگه داريد. در صورتي که چاي به مرحلهی جوشيدن رسيد براي جلوگيري از طعم زمخت چاي میشود به آن يك يا دو حبه قند اضافه کرد. زماني که میخواهید چاي را در استكان بريزيد میتوانید در داخل استكان آب جوش بريزيد و بگردانيد تا باعث پايين آمدن دماي چاي نشود.
گوشت نرم: اگر میخواهید گوشت سفت را نرم کنيد، روي همهی قسمتهای آن مخلوطي از سرکه و روغن زيتون بماليد و بگذاريد مدت دو ساعت بماند، سپس بپزيد.
خشك شدن پنير: براي جلوگيري از خشک شدن پنير، دستمالي را که با سرکه مرطوب ساختهاید روي آن بپيچيد.
شستشوي ميوه و سبزي: براي شستشوي ميوه و سبزي به هر ليتر آب يک قاشق جوش شيرين اضافه کنيد. اين عمل باعث ضد عفوني کردن و از بين بردن ناخالصیها میشود. بعد از اينکه حدود 10 دقيقه سبزي و يا ميوه را در اين محلول قرار داديد آن را با آب سرد بشوييد.
جعفري سبز: براي اينکه جعفري در غذايتان سبز باقي بماند، کافي است بهمحض آنکه مايع شروع به جوشيدن کرد، جعفري را به آن بيفزاييد.
میوههای کال: براي رسيدن موز، کيوي، گوجه فرنگي يا سيب کال از قرار دادن میوهها در مقابل تابش مستقيم آفتاب خودداري کنيد، چون باعث نرم شدن و حتي له شدگي آنها خواهد شد. ميوه را درون يک حوله يا پارچهی تميز و مرطوب بپيچيد. سپس درون يک پاکت کاغذي يا مقوايي قرار دهيد. بهزودی میوهی شما بدون آنکه له يا سياه رنگ شود، درون پاکت کاغذي میرسد.
تازه کردن لیموترش خشک: لیموترش را در توري کوچکي قرار دهيد و در محيط خشک آويزان کنيد. نيم ساعت قبل از مصرف، آن را درون يک ظرف پر از آب سرد بيندازيد، تا مجدداً طراوت و تازگي خود را به دست آورد. با اين کار، لیموترش براي مدت بيشتري سالم میماند.
نگهداري طولاني مدت تخم مرغ: اگر نياز داشتيد تخم مرغ را براي مدت طولاني نگهداري کنيد، دقت کنيد که هرگز تخم مرغ سالم را در فريزر قرار ندهيد، زيرا سرما حجم آن را زياد کرده و میشکند. زرده و سفيده را از پوست تخم مرغ خارج کرده ، قدري نمك به آن بی افزایید و خوب به هم بزنيد و در فريزر يا طبقهی بالاي يخچال نگهداري کنيد. سفيده تخم مرغ( البته بدون زرده) به حالت منجمد براي مدت یک سال قابل نگهداري است.
خشك کردن پوست تخم مرغ: خشك کردن پوست تخم مرغ، اهميت زيادي در نگهداري آن دارد زيرا رطوبت زياد، موجب فساد اين ماده غذايي میشود. بنابراين هرگز تخم مرغ را در کنار سبزیها و میوهها قرار ندهيد زيرا رطوبت موجود در سبزیها موجب فساد تخم مرغ میشود.
روشي براي شستن بشقابها: قبل از اين که شروع به شستن بشقابها کنيد، آنها را درون ظرف بزرگتری که پر از آب کردهاید ، قرار دهيد . سپس چند قاشق سرکه به آب اضافه کنيد و چند دقيقه صبر کنید تا سرکه تمام چربیها را به خود بگيرد، سپس بشقابها را بشوييد.
نگهداري کيوي: براي نگهداري کيوي، آنها را در پاکت کاغذي بپيچيد و در يخچال بگذاريد. اگر کیویهایی که تهيه کردهاید تقریباً کال و يا سفت هستند، آنها را در دماي معمولي آشپزخانه يا اتاق بگذاريد تا بهمرور برسند .
شستن فلاسك چاي: ابتدا تفالههای چاي را از فلاسك خالي کنيد، سپس مقداري آب گرم در فلاسك ريخته،کمي مايع ظرفشویی به آن اضافه نموده و يك اسكاچ نرم داخل فلاسك بيندازيد، در آن را ببنديد و خوب تكان دهيد، تا تميز شود و بعد با آب گرم کاملاً شستشو دهيد.
تميز کردن قوري استيل: اگر قوري شما جرم گرفته است ، قوري را پر از آب کنيد و مقداري آبلیمو در آن بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوشد . قوري شما کاملاً تميز میشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید