برگها متناوب و به طور شانه اي منقسم شده و برگهاي فوقاني داراي بريدگيهای خطي هستند.
گلهای سفيد يا صورتی آن به صورت چترهاي مرکب در انتهای شاخه ها قرار دارند.
کيمياگر متخصص تغذيه گفت:گشنيز از جمله سبزيجات معطري است که خواص خود را دارد و نبايد آن را با جعفري اشتباه گرفت.
بيشتر خواص گشنيز در برگش است که سر گيجه و ضعف و سنگيني قلب را برطرف مي کند.
وي در پايان اشاره کرد: اين گياه سرشار از ويتامين a است که بيشترين خاصيتش در برگش است با خوردن برگ گشنيز مي توان از دست سردرهاي مکرر، وزوز کردن گوش ها و احساس سر گيجه و ضعف بهبود يافت.
گفتنی است علاوه براين براي مصارف دارويی از ميوه های اين سبزي استفاده مي شود و براي اين منظور گلها يا تمامي گياه را
( در کشت صنعتی ) قبل از اينکه کاملاً برسندجمع آوري مي کنند. پس از آنکه ميوه ها خشک شدند آنها را کوبيده و دوباره خشک
می کنند. اين دانه ها را در ظرفهای سر بسته نگهداری می کنند. اين دانه ها محتوی اسانس روغنی تا يک درصد می باشند .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید