يكي ديگر از احكام و دستوراتي كه بابيان و بهائيان به آن عمل مي كنند حكم به جواز موسيقي است و بدون در نظر گرفتن آفت هاي آن گوش و چشم بسته به اين دستور عمل مي كنند.
بهاء در كتاب اقدس صفحه 16 مي گويد: «ما شنيدن آوازها و نغمه ها را حلال كرديم، ولي بپرهيزيد از اينكه آوازها شما را از حد ادب خارج سازد.»
دستور به بديها يكي از خصوصيات باب و بهاء مي باشد دستور به جواز موسيقي كه طبق آيات و روايات و كلمات دانشمند جهان براي انسان مضر مي باشد و انسان را از نظر جسمي و روحي در ضعف قرار مي دهد.
رسول اكرم صلي الله عليه و آله و سلم فرمودند: «از اين پس از گوش دادن به سازها و آوازها، اجتناب كنيد زيرا اين دو نفاق را در دل مي رويانند، همچنان كه آب سبزه را مي روياند. [1] .
همچنين رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمودند «خداوند مرا به عنوان رحمتي براي جهانيان برانگيخت و من سازها و ني ها و امور جاهليت را نابود و قدغن مي كنم.» [2] .
همچنين رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمودند: «آواز خواني طلسم زناست» [3] .
همچنين امام صادق عليه السلام فرمودند: «خانه اي كه در آن نواي موسيقي باشد از حوادث ناگهاني ايمن نيست در آن دعا مستجاب نمي گردد و فرشتگان بر آن داخل نشوند» [4] .
خوب اين بخشي از احاديث اسلامي در مورد موسيقي بود همان موسيقي كه بهاء حكم به جواز آن داده است، همان موسيقي كه به تعبير احاديث سبب نفاق و كفر و آلودگي است.
اما جالب است بدانيد كه موسيقي حتي از نظر دانشمندان اسلامي و غيراسلامي رد شده است و علم ثابت كرده است كه موسيقي براي بدن مضر است كه به بعضي از اين كلمات اشاره مي كنيم.
دكتر ولف آدلر، استاد دانشگاه كلمبيا مي گويد: «موسيقي علاوه بر اينكه سلسله اعصاب ما را در اثر جلب دقت غيرطبيعي آن سخت خسته ميكند، عمل ارتعاش صوتي كه در موسيقي انجام مي شود توليد عرقي خارج از حد طبيعي در پوست مي نمايد كه بسيار زيان بخش است و ممكن است مبداء امراض ديگري قرار گيرد» [5] .
«موسورسكي كه خود اطلاعاتي از فن موسيقي داشته مي گويد: «براي ما نه موسيقي لازم است و نه نقاشي و نه سنگتراشي، شما و امثال شما رياكاران و دروغزنان برويد و پي كارتان، ما احتياج به افكار زنده و بيدار داريم» [6] . و همچنين ارسطو مي گويد: «هر وقت كشوري را ديديد كه از پيشرفتهاي علمي محروم است و به جاي مخترع و مكتشف و صنعتگر، آوازه خوان و موسيقي نواز را هنرمند معرفي مي نمايد، بدانيد دستهاي خيانت در فرهنگ آن كار مي كند» [7] .
دكتر آلكسيس كارل فيزيولوژيست و زيست شناس فرانسوي مي گويد: «ساز و آواز و كنسرت ها و اتومبيلها و ورزش ها نمي تواند جاي فعاليتها و كارهاي سودمند اجتماعي را بگيرند، راديو نيز مانند سينما و موزيكال سستي كامل به كساني مي بخشد كه با آن سرگرم اند بدون شك الكليسم، كارگران ما را از پا در مي آورد و سر و صداي راديو و سينما و ورزش هاي نامناسب روحيه فرزندان را فلج مي كند» [8] .
حالا خود قضاوت كنيد افرادي كه ابدا به فكر سلامت جوانان و جامعه نيستند قابليت پيروي دارند، كساني كه مردم را به آتش دعوت مي كند قابليت اطاعت دارند؟؟؟
خير اينان دست نشاندگان غرب بيش نيستند و قصدي جز تضعيف دين و مذهب مردم را ندارند به راستي مگر دين متضمن سلامت و معنويت انسانها نيست!!! «پس چرا اينها «باب و بهاء» مردم را به بي ديني و انحراف و... دعوت مي كنند؟ خود قضاوت كنيد.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] كنزل العمال، ص 40661.
[2] بحارالانوار جلد 79 ص 250.
[3] بحارالانوار جلد 79 ص 247.
[4] مستدرك الوسائل باب 78.
[5] تأثير موسيقي بر اعصاب و روان ص 169.
[6] تأثير موسيقي بر اعصاب و روان ص 169.
[7] تأثير موسيقي و روان ص 2.
[8] تأثير موسيقي بر اعصاب و روان ص 168.
مؤلف: محمد حسين طغياني
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید