بهترين راه براي رهايي از چروک هاي پوستي و مبارزه با سرطان ها ،خوردن ميوه ها با پوست است. در ادامه به 5 نوع از ميوههايي که پوست آنها داراي خواص مفيدي است اشاره مي شود.
سيب: مواد فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي ، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن است. بنابراين بهتر است از اين به بعد سيب را پوست آن صرف کنيد.
خيار: پوست اين ميوه کم کالري از ماده سيليکا تشکيل يافته است که خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروک مي شود. يعني خاصيت کلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليکا وجود ندارد ولي متخصصين اظهار کرده اند که حداقل 5 ميلي گرم سيليکا در يک روز مقداري است که بعد از خوردن يک خيار با پوست کسب مي کنيد.
بادمجان: پوست بادمجان در حدود 300 ميليگرم ناسونين دارد . آنتي اکسيداني که مانع از آسيب سلولهاي مغزي مي شود. همچنين حاوي 200 ميلي گرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميلي گرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و 3 گرم فيبر موثر در لاغري شکم است.
کيوي: مواد شيميايي موجود در اين پوست کرکدار عاملي براي مبارزه با باکتري هاي استافيلوکوک و باکتري ايکولاي است.
پرتغال: پوست پرتغال حاوي ماده ليمونين است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش مي باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن يک قاشق چاي خوري پوست پرتغال در هر هفته ، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش مي دهد.
سيب: مواد فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي ، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن است. بنابراين بهتر است از اين به بعد سيب را پوست آن صرف کنيد.
خيار: پوست اين ميوه کم کالري از ماده سيليکا تشکيل يافته است که خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروک مي شود. يعني خاصيت کلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليکا وجود ندارد ولي متخصصين اظهار کرده اند که حداقل 5 ميلي گرم سيليکا در يک روز مقداري است که بعد از خوردن يک خيار با پوست کسب مي کنيد.
بادمجان: پوست بادمجان در حدود 300 ميليگرم ناسونين دارد . آنتي اکسيداني که مانع از آسيب سلولهاي مغزي مي شود. همچنين حاوي 200 ميلي گرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميلي گرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و 3 گرم فيبر موثر در لاغري شکم است.
کيوي: مواد شيميايي موجود در اين پوست کرکدار عاملي براي مبارزه با باکتري هاي استافيلوکوک و باکتري ايکولاي است.
پرتغال: پوست پرتغال حاوي ماده ليمونين است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش مي باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن يک قاشق چاي خوري پوست پرتغال در هر هفته ، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش مي دهد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید