يک روانپزشک در يزد گفت: بروز آلزايمر بيشتر به صورت اختلال در حافظه کوتاه مدت است و معمولا در ۵۰ تا ۶۰ سالگي شروع ميشود و به تدريج که پيشرفت ميکند، از نظر رواني و رفتاري و انجام عمل کردهاي پيچيده تخريب مي شود.
به گزارش ايسنا ، دکتر قاسم دستجردي بيان کرد: با افزايش سن همه ارگانهاي بدن به مرور زمان دچار افت عملکرد ميشوند و به طبع همان طور که پوست، قلب و دستگاه تنفس دچار افت ميشود، مغز هم از اين قائده مستثني نيست.
وي اضافه کرد:افت عملکرد مغز و افزايش سن يک امر اجتناب ناپذير است؛ اما با انجام يک سري اقدامات، مسير آن را ميتوان کندتر کرد، چرا که نميتوانيم به طور کامل از بيماري که شروع شده جلوگيري کنيم ولي با استفاده از داروها و اقدامات ديگر مي توان از بروز اين اختلال جلوگيري و مغز و ذهن را فعال و پوياتر نگه داريم.
دستجردي، داشتن تغذيه مناسب مثل مصرف سبزيجات و ميوه جات که داراي آنتي اکسيدان هستند به خصوص اسفناج، کلم بروکلي، کاهو، توت فرنگي وانگور در سنين جواني را در جلوگيري از افت عملکرد مغز بسيار موثر دانست.
وي همچنين افزود: مصرف ماهي،ويتامينها به خصوص ويتامين E ، مصرف مناسب چاي و قهوه کمک زيادي به جلوگيري از اين بيماري ميکند.اين روانپزشک خاطرنشان کرد: همچنين ورزش ذهن و تمريناتي که به افزايش تمرکز کمک ميکند مانند حل جدول، حل معما، يادآوري يک خاطره از سالهاي گذشته از بروز اين بيماري جلوگيري ميکند.
وي يادآور شد: تحقيقات ثابت کرده است که در افرادي که زمينه ژنتيک براي ابتلا به بيماري آلزايمر دارند، مصرف سيگار اين موضوع را تشديد ميکند، بنابراين عدم مصرف سيگار و ديگر مواد مخدر ميتواند از بوجود آمدن اين بيماري پيشگيري کند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید