يکي از مسائل بسيار مهم در دندانپزشکي، پيشگيري از وقوع پوسيدگي هاست. در اين زمينه رعايت بهداشت دهان بسيار مهم است، همچنين اهميت تغذيه کمتر از رعايت بهداشت نمي باشد.
افرادي که از رژيم هاي غذايي پر از شيريني و شکلات به صورت دائم استفاده مي کنند يا از لواشک يا ترشيجات زياد استفاده مي کنند نسبت به افراد با رژيم غذايي مناسب حاوي ميوه و سبزي، پروتئين و لبنيات بيشتر دچار پوسيدگي مي شوند. همه از اهميت شير در ايجاد استحکام در دندان و جلوگيري از بروز پوسيدگي اطلاع داريم.
بعضي از افراد به دليل افکار اشتباه نمي توانند از خواص شير بهره ببرند زيرا به اعتقاد آنها شير براي بعضي ناراحتي هاي معده مضر ميباشد اما اين فکر کاملا اشتباه مي باشد. ماست يک ماده لبني و از فرآورده هاي شير مي باشد. اين ماده به دليل داشتن کلسيم، فسفر و پروتئين ساختمان دندان و کلا استخوان بندي بدن را محکم ميکند.
اگر چه بعضي اسيدي بودن ماست را براي دندان مضر ميدانند ولي با قاطعيت ميتوان گفت مواد ضد پوسيدگي در ماست به مراتب بيشتر از اسيد آن است و در نهايت باعث استحکام ساختمان دندان ميشود، ماست ماده اي بسيار مغذي است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید