شير نارگيل سنگ كليه را دفع ميكند و براي پايين آوردن تب بسيار مفيد است.
نارگيل با نام علمي (Coeos nucifera) گياهي است كه در حدود سه هزار سال پيش در جنوب آسيا كشت ميشد در حال حاضر به صورت درخت نارگيل در تمام مناطق استوايي وجود دارد. مردم اقيانوس آرام از تمام قسمتهاي اين درخت استفاده ميكنند و آن را به عنوان يك غذاي اصلي مصرف مي كنند.
ميوه نارگيل كروي شكل است كه قسمت خارجي آن ضخيم و سفت و متشكل از الياف نباتي و داخل آن صاف و سخت است. درخت آن در هر سال حدود پنجاه عدد نارگيل ميدهد. نارگيل هنگامي كه نارس است مقدار بيشتري شير دارد ولي به تدريج كه ميوه ميرسد مقدار شير آن كمتر مي شود.
گوشت اين ميوه داراي آنزيم هاي مختلف انورتين، اكسيداز و كاتالاز است و در شير آن اسيدهاي آمينه مختلف موجود است.گوشت سفيد نارگيل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و شير آن كمي گرم و مرطوب است.
نارگيل به دليل داشتن چربي زياد و مواد مغذي چاق كننده است و حرارت داخلي بدن را افزايش ميدهد همچنين براي خوشبو كردن دهان نيز مفيد است.
اين ميوه ضعف كبد را درمان ميكند، ادرار را زياد كرده، درد مثانه را رفع ميكند و مداوا كننده زخم هاي بدن است.
ريشه درخت نارگيل براي ناراحتي هاي كبدي همانند يرقان مفيد است و دم كرده آن اسهال خوني را برطرف ميسازد.
شير اين ميوه ضد سم است و براي برطرف كردن آب آوردگي از آن استفاده ميشود همچنين براي معالجه پوستي مفيد است.
روغن نارگيل كه از تقطير گوشت سفيد آن به دست مي آيد حافظه و هوش را تقويت ميكند و در درمان كمر درد نيز موثر است.
نارگيل دير هضم است و در بدن توليد خلط ميكند بنابراين بهتر است با شكر خورده شود.
اين ميوه به دليل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان اشكالاتي توليد كند از اين نظر اين گونه افراد بايد آن را با ميوه هاي ترش، ليمو و يا هندوانه بخورند، خوردن آن براي سرد مزاجان و سالمندان بسيار مفيد است و اشكالي توليد نمي كند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید