دانه کنجد داراي مواد معدني مانند مس، منيزيم، کلسيم، آلومينيوم، کروم، کلرورسديم، سيليس، آهن، فسفر، نيکل و ماده پروتئيني مهم ليزين، هورمون نباتي، چربي و 60 درصد روغن ميباشد.
چنانچه هنگام خواندن کتاب احساس خستگي کرديد، کافي است مقداري کنجد بو داده ميل کنيد تا خستگي شما برطرف شود. همچنين دانش آموزان و دانشجويان ميتوانند در شبهاي امتحان از اين اکسير بسيار مفيد استفاده كنند.
ليستين اين گياه يک نوع چربي حاوي فسفر است که وجود آن براي اعصاب و نسوج بسيار ضروري است و مغز و غدد بدن انسان نياز زيادي به آن دارند. حتي تقويت حافظه انسان نيز نياز زيادي به اين ماده دارد.
مقدار خوراک طبي كنجد براي هر نفر 15 گرم است، اما در خوردن آن نبايد زياده روي شود، زيرا ديرهضم بوده و باعث خارش، بد بويي دهان و سردرد مي شوند. خنثي کننده زيان هاي احتمالي آن عسل و يا بو دادن آن قبل از خوردن است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید