محققان اعلام كردند رژيم غدايي سرشار از سوسيس و كالباس خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را در مردان حدود 50 درصد افزايش مي دهد .
گروهي از پژوهشگران دانشكده بهداشت عمومي دانشگاه هاروارد ، عادت غذايي هزاران مرد را بررسي كردند و دريافتند در كساني كه زياد سوسيس و كالباس مصرف مي كنند ، احتمال ابتلا به ديابت نوع دوم 46 درصد بيشتر از كساني است كه اين مواد را كمتر مصرف مي كنند .
دكتر فرانكهو تهيه كننده گزارش اين تحقيق كه در مجله بهداشت " ديابتها" منتشر شده گفت" ما توصيه مي كنيم اين مواد غذايي به كلي از غذاي مردم حذف شود ،و يا اگر اين مسئله ممکن نيست پيشنهاد ما آن است كه مردم تعداد دفعات مصرف اين نوع گوشتها را كاهش دهند ."
به گفته اين محقق بيشترين احتمال ابتلا به ديابت نوع دوم مربوط به كساني است كه در هفته ، دو وعده يا بيشتر سوسيس و كالباس مصرف مي كنند .
اين گزارش علمي نتيجه جمع آوري اطلاعات در مورد 42 هزار و 504 مرد ( 40 تا 70 ساله ) سالم بدون ديابت ، بيماري هاي قلبي و يا سرطان است.
به گفته دكتر "هو" كشيدن سيگار ، چاقي ، ميزان مصرف چربي و تحرك جسماني نيز در اين تحقيق مورد توجه قرار گرفتند و بر اين اساس تعديلات صورت گرفته است . پس از اين تعديلات روشن شد كه مصرف زياد سوسيس و كالباس عامل مستقلي براي ابتلا به ديابت است .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید