محققين علوم پزشکي در دانشکده پزشکي پکينگ در پکن مي گويند نتايج يک تحقيق نشان داده است که مصرف چاي سبز ميزان کلسترول خون و همچنين سطح کلسترول بد را کاهش مي دهد.
اين تحقيقات بر دو گروه تحت آزمايش صورت گرفت که تنها اعضاي يکي از آنها چاي سبز مصرف کرده بودند. طبق نتيجه، مصرف چاي سبز از سه هفته تا سه ماه ،سطح کلسترول خون اين افراد را تا ۷.۲ ميلي گرم در هر يک دهم ليتر کاهش داد.
همچنين سطح کلسترول بد خون اين افراد به ميزان ۲.۲ ميلي گرم در هر يک دهم ليتر کاهش يافت.
به گفته به گفته شين شين ژنگ و همکارانش ، کاهش سطح کلسترول خون احتمالا ناشي از تاثير ماده اي شيميايي به نام کاتچين است که جذب کلسترول را در دستگاه گوارشي کاهش مي دهد.
طبق اين تحقيقات مصرف چاي سبز با کاهش سطح کلسترول خون، خطر بروز بيماري هاي قلبي را نيز کاهش مي دهد.
در اين حال ناتان وُنگ رئيس برنامه پيشگيري از بيماري هاي قلبي در دانشگاه کاليفرنيا اعلام کرد تاثير مصرف چاي سبز در کاهش کلسترول در بيماران مبتلا به چربي خون زياد نيست و نبايد جايگزين داروهاي کاهش کلسترول شود.
برخي پژوهشگران همچنين هشدار دادند زياده روي در مصرف چاي سبز نيز ممکن است به بيماري هاي کبدي منجر شود.وُنگ در اين حال تصريح کرد، در يک برنامه غذايي سالم مصرف ميزان اندکي چاي سبز لازم است و اين چاي خواصي بيش از تنها کاهش سطح کلسترول خون دارد.
نتيجه اين تحقيقات در مجله پزشکي آمريکايي “تغذيه باليني” منتشر شد.
به نقل از پزشکان بدون مرز
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید