پژوهشگران علوم پزشکي مي گويند نتايج تحقيقات آنان نشان داده است که مصرف پياز، چاي سبز و عصاره برگ زيتون مي تواند به مبارزه با چاقي و بيماري هاي مرتبط با اضافه وزن مانند بيماري قلبي، ديابت، کبد چرب کمک کند.
محققان دانشگاه کوئينزلند جنوبي يک سري از غذاها را بر روي موش هايي که تحت رژيم غذايي ناسالم قندي و چرب قرار داشتند آزمايش کردند.
آنان عنوان کردند که مصرف بعضي مواد مي تواند به هنگامي که فرد از رژيم غذايي پرچرب و داراي کربوهيدارت بالا استفاده مي کند نيز موثر واقع شود.
اين دانشمندان دريافتند غذاهاي خاصي به پيشگيري از رشد سلول هاي التهابي در بالشتک هاي چربي بدن حيوان منجر مي شود. اين بالشتک ها در شکم قرار دارند و چربي را از جريان خون مي گيرد و ذخيره مي کند.
نتايج اين تحقيقات که در نشريه تغذيه و زيست فناوري دارويي منتشر شده نشان مي دهد که موش هايي که به آنها پياز، چاي سبز ،عصاره برگ زيتون ، هويج بنفش و دانه هاي چيا( دانه هايي از خانواده نعنا ) داده مي شد دچار کاهش تعداد سلول هاي چربي شدند و با وجود ادامه رژيم غذايي نامناسب وزنشان تا پايان تحقيق کاهش مي يافت.
پژوهشگران دريافتند عملکرد کبد و قلب در اين جوندگان بهتر شد.اين دانشمندان مي گويند پيام اصلي اين پژوهش اين است که به جاي کمتر خوردن بايد غذاي مناسب و بهتري مصرف کرد.
پياز و عصاره برگ زيتون داراي فلاونيد خاصي موسوم به روتين هستند که در سيب و چاي نيز وجود دارد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید