گوجه فرنگي داراي قند، چربي، کلسيم، فسفر، آهن و ويتامينهاي A ، B، C، آK و پروتئين است. ويتامينA در گوجه فرنگي به مقدار فراواني وجود دارد و اين همان ويتاميني است که براي تقويت بينايي و رشد استخوان ها لازم است.
گوجه فرنگي براي تسکين دردهاي عصبي و رفع بي اشتهايي و يبوست مفيد است ولي بايد دقت کرد گوجه فرنگي را حتما رسيده اش را بخوريم زيرا نارس آن مادهاي به نام سولاتنن دارد که يک نوع ماده سمي است. گوجه فرنگي براي بيماريهاي رماتيسم و نقرس مفيد است ولي براي بيماريهاي سرطان مضراست.
گوجه فرنگي خام، هضمش دشوار ولي گوجه فرنگي پخته آميخته با کره سهل الهضم است و کساني که آلرژي دارند نبايد گوجه فرنگي بخورند. خواص گوجه فرنگي خام با پخته آن فرق دارد و اينکه عدهاي مي گويند گوجه فرنگي براي کبد مفيد و عده اي ديگر ميگويند براي کبد ضرر دارد. هردو سخن صحيح است!زيرا در حالي که خود گوجه فرنگي براي کبد مفيد است.
ماده قرمز آن زيان آور است بنابراين، اين ميوه عجيب براي کبد هم مفيد است و هم مضر. گفته ميشود در خوردن گوجه فرنگي نبايد افراط شود چرا که ممکن است توليد سنگ کليه کند. شايد با خوردن سالاد گوجه فرنگي با روغن زيتون بتوان از ابتلا به اين بيماري جلوگيري کرد،ولي در هر حال گوجه فرنگي روي هم رفته ميوه هاي مفيد است که در عين حال نبايد در خوردن آن افراط کرد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید