کدو حلوايي گياهي بومي شمال آمريکاست که سرشار از مواد مغذي است؛ در اين مطلب به نقل از «ehow» به بخشي از خواص اين گياه اشاره مي شود.
* کاروتينوئيدز موجود در کدو با راديکال هاي آزاد مقابله مي کند و در نتيجه مانع از پيري زودرس، بيماري هاي قلبي عروقي و عفونت هاي ديگر مي شود.* لوتين و زيزانتين موجود در آن از چشم در مقابل آسيب هاي آزاد محافظت مي کند و مانع از بروز آب مرواريد و استحاله بافت هاي چشم مي شود.
* پروتئين موجود در تخمه کدو، ميزان کلسترول بد خون را کاهش مي دهد.
*از آن جا که منبع عالي ويتامين A است، مصرف منظم آن براي سلامت چشم مفيد است و به طور چشمگيري، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند.
* ويتامين C کدو با راديکال هاي آزاد مقابله و سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند و باعث توليد کلاژن مي شود.
* منيزيم موجود در اين گياه براي حفظ استخوان و دندان مفيد است.
* روي موجوددر کدو براي تراکم استخوان لازم است تا مانع از بروز پوکي استخوان شود.
* فيبر در کدو، علاوه بر کاهش دادن ميزان کلسترول مضر در خون، ميزان قند خون را نيز تنظيم مي کند.
* مصرف روزي ۵ تا ۱۰ گرم دانه کدو کليه ها را تقويت مي کندو مانع از به وجود آمدن سنگ کليه مي شود.
* ترکيب شيميايي به نام ال- تريپتوفن در کدو احساس شادابي در فرد ايجاد مي کند و مانع از بروز افسردگي مي شود.
* خاصيت مدر دارد و سموم بدن را دفع مي کند.
* ميزان بالاي ويتامين هاي ECA و روي در آن در حفظ سلامت و شادابي پوست موثر است.
* فيبر بالاي موجود در آن براي حفظ سلامت روده مفيد است.
به نقل از سلامت نيوز
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید