چاي محبوبترين نوشيدني گرم درجهان است و روزانه حدود 2 ميليارد فنجان چاي در سراسر جهان نوشيده ميشود.
به گفته متخصصان مصرف ليموترش به همراه چاي خاصيت ضد سرطاني آن را دو برابر ميكند که به دليل افزايش خاصيت آنتي اكسيداني است.
بيشترين دليل علاقه ي افراد به نوشيدن چاي، وجود ماده ي آرامش دهنده در آن به نام كافئين است. برگ اين گياه حدود چهار درصد كافئين دارد و اين ميزان در يك فنجان چاي به 40 ميليگرم ميرسد.
مصرف ليموترش و دارچين همراه چاي مفيد است و مصرف اين مواد همراه با چاي، خاصيت آنتي اكسيداني آن را چند برابر ميكنند.
در عين حال چاي حاوي اسيد آمينه، كربوهيدرات، يون هاي معدني و تركيبات پليفنول كه موجب رنگ قرمز در آن ميشود، است.
اثر هوشيار كننده قهوه بيش از چاي است، اما مدت هوشيار كنندگي چاي طولاني تر است. به طوري كه نوشيدن سه فنجان چاي در صبح، ظهر و عصر ميتواند هوشياري يك روز را تامين كند.
نوشيدن چاي را به دليل حفظ هوشياري به همه افراد مي توان توصيه كرد. البته نبايد در مصرف چاي و به خصوص قهوه زياده روي کرد، زيرا باعث ايجاد کم خوابي در فرد و حالت استرس مي شود که به دليل کافئين موجود در آن است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید