مدتي است كه از گوشه و كنار نام نمك دريايي را ميشنويم و اينكه خاصيت درماني دارد و حتي ميتوان از آن در به بود فشارخون استفاده كرد...
با شنيدن اين مطالب بسياري از هموطنان تمايل پيدا کرده اند كه از نمك دريايي بيش از پيش در تهيه غذا هايشان استفاده كنند با اين اميد كه نه تن ها به ارتقاي سلامتشان كمك ميكند بلكه درمان كننده بسياري از بيماري هايشان به خصوص فشارخون خواهد بود. اما بايد گفت نمک دريايي با نمکي که ما استفاده ميکنيم از لحاظ تغذي هاي هيچ تفاوتي ندارد و تن ها فرقش اين است كه کريستال هاي آن درشتتر است و در برخي غذا ها سبب ارتقاي کيفيت آن ميشود.
به عنوان نمونه در برخي نان ها و شيريني ها اضافه کردن اين نوع نمک، سبب قوام به تر و حتي تردي بيشتر ميشود و کيفيت را بالا ميبرد اما از لحاظ تغذي هاي تفاوتي با نمک سر ميز ندارد.
پس بايد همان نکاتي که در مورد نمک معمولي رعايت ميکنيم، در مورد نمك دريايي نيز در نظر بگيريم يعني روزانه بيش از 3 تا 4 گرم استفاده نشود. زيرا زياده روي در مصرف اين نمك نيز بيماري هاي قلبي و سكته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پايين خواهد آورد. جالب است بدانيد مطالعات نشان داده اند كه داشتن رژيم هاي غذايي كه نمك فراواني در آن ها وجود دارد احتمال پوكي استخوان را به مراتب افزايش ميدهد.
بنابراين مصرف اين نوع نمك آن هم در حجم نامتعارف به فشارخوني ها و زنان باردار توصيه نمي شود. برخي خوانندگان پرسيد هاند که آيا نمکي که در بازار به نام نمک دريا عرضه ميشود واقعا نمک دريا هست يا خير؟
در پاسخ به اين پرسش بايد گفت، ممکن است اين ادعا تا حد زيادي درست باشد. نمک دريا را بيشتر از درياچه اروميه ميآورند و نشانه آن نيز داشتن کريستال هاي بزرگ است. البته در نمک دريا کريستال هاي نمک هاي ديگري هم مانند منيزيم و پتاسيم وجود دارد که باعث ايجاد مزه تلخ نمک دريا ميشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید