کاکائو حاوي مقادير فراواني از فلاونوئيدها است که ميتواند به افزايش و تسهيل گردش خون در مغز و ديگر اندام ها کمک کند. گرچه بسياري از مردم بدون توجه به خواص کاکائو و فقط به علت طعم مطبوعش آن را مصرف ميکنند، اما اعتقاد به خواص دارويي کاکائو از ديرباز رايج بوده است.
براساس تحقيقات جديد، مشخص شده که کاکائو حاوي فلاونوئيدهاست. اين ترکيبات که منشاء گياهي دارند، حاوي آنتي اکسيدان ها هستند. آنتي اکسيدان ها تاثير عمدهاي در کاهش فشارخون و تسهيل گردش خون دارند؛ بنابراين همانطور که ديدن جعبه شکلات، باعث خوشحالي شما مي شود، مصرف آن هم در صورتي که به طور صحيح و مناسب باشد، در افراد سالم ميتواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.
فلاونوئيدها به باز شدن رگ هاي خوني کمک ميکنند و مانع تجمع پلاکتها در ديواره عروق ميشوند. تاثير اين مواد بر بدن، شبيه آن چيزي است که در داروي آسپرين ديده ميشود،اما مدت اثر آنها طولانيتر است. کاکائو مي تواند جايگزيني مناسب براي افرادي باشد که به آسپرين حساس هستند. البته متخصصان تاکيد مي کنند که عليرغم اين مسائل، شکلات مانند هر ماده غذايي ديگر مضراتي دارد، مثلا چربي موجود در شکلات ميتواند افزايش کلسترول خون را به همراه داشته باشد. بنابراين اگر خواستيد شکلات و کاکائو را در رژيم غذايي خود مصرف کنيد، بايد به همان ميزان از مصرف چربي و قند در ديگر غذاهايتان بکاهيد تا دچار عوارض منفي آن به خصوص در بيماران کليوي و مبتلايان به فشارخون نشويد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید