پژوهشگران علوم تغذيه اعلام کردند نتايج تحقيقات نشان مي دهد که مصرف مرتب پسته ، با کند کردن عمل جذب کربوهيدرات ها در بدن ، موجب کاهش قند خون مي شود. آنان مي گويند همچنين پسته رژيم غذايي سالمي براي قلب است که نمودار احتمال بيماري هاي قلبي عروقي را در انسان کاهش مي دهد .
به گزارش خبرنگار سايت پزشکان بدون مرز ، تحقيقات اخير پژوهشگران دانشگاه تورنتو نشان داده است خوردن يک مشت مغز پسته در روز نه تنها يک ميان وعده سالم و مغذي است بلکه با کاهش روند جذب کربوهيدراتها در بدن، باعث کاهش قند خون نيز مي شود.
مصرف پسته با مواد غذايي داراي کربوهيدرات بالا مانند نان سفيد روند جذب کربوهيدرات را کاهش ميدهد و ميتواند ماده موثري براي کنترل ديابت، به خصوص در کشورهايي مانند هند باشد که در حال حاضر ۴۰ ميليون نفر از آنان مبتلا به اين بيماري هستند و طي پيش بيني هاي به عمل آمده، اين تعداد تا سال ۲۰۲۵ به ۸۰ ميليون نفر خواهد رسيد.
محققان مي گويند اين خشکبار داراي مقادير زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاستهاي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيم است که براي بدن بسيار ضروري است پسته، همچنين براي تسکين اعصاب مفيد است.وجود چربي اشباع نشده در پسته،همچنين باعث پايين آمدن سطح کلسترول بد (LDL) و بالا رفتن سطح کلسترول خوب خون(HDL) ميشود که اين عمل، براي سلامت قلب بسيار مفيد است.
نتايج يک مطالعه ديگر نشان مي دهد که پسته رژيم غذايي سالمي براي قلب است که نمودار احتمال بيماري هاي قلبي عروقي را در انسان کاهش مي دهد. پسته غني از آنتي اکسيدان لوتين است. لوتين معمولاً در سبزيجات سبز رنگ و ميوه هاي رنگ روشن يافت مي شود. پسته در بين آجيل هاي ديگر در سطح غذايي بالاتري قرار دارد. لوتين پسته از کلسترولي که باعث بسته شدن شريان ها مي شود، جلوگيري مي کند
همچنين پژوهشگران مي گويند خوردن روزانه چند مغز پسته (که داراي ترکيبات سالم و رژيم کم چربي است) منجر به کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL يا کلسترول بد خون مي شود. کاهش سطح کلسترول بد به معناي باز ماندن شريان هاي بدن و انجام کامل عمل خون رساني قلب مي شود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید