پسته گرم و خشک و بـــراي افـــراد گرم مـــزاج مضر است. مصلح آن سکنجبين مي باشد. پسته بسيار مقوي و داراي ويتامين هاي ب يک و ويتامين ب دو و pp وويتامينE مي باشد. املاح معدني هم دارد و در تقويت قواي جسمي وجنسي و سلولهاي مغزي موثر است.
در پسته مقدار قابل توجهي آهن وجود دارد و با داشتن مواد ديگري چون پتاسيم ، منيزيوم تامين کننده احتياجات بدن و خون است.
البته مصرف زياد پسته باعث ميشود که مقدار ازت در خون و بدن بالا رود و شايد به همين علت است که عده اي معتقدند پسته باعث کثيف شدن خون مي شود، البته اشخاصي که دچار ضعف و نارسائي کبد هستند و مبتلايان به بيماريهاي نقرس و ديابت و ناراحتي کليه بايد از خوردن پسته خودداري کنند
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید