از نظر طب قديم هنداونه بهترين ميوه فصل تابستان است. در اين خصوص هندوانه هايي كه قرمزترند بهترند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر با توجه به پر آب بودن اين ميوه مردم سرزمين هاي گرمسيري براي اولين بار خوردن آن را امتحان كردند. در اين راستا مردم مصر باستان ۵ هزار سال پيش هندوانه را شناختند و آن را كشت کردند تا اين ميوه بتواند آنها را در روزهاي خشكسالي نجات دهند.
محققان مي گويند، اصليت هندوانه به بيابان كالاهاري آفريقا باز مي گردد. در اين زمينه مطالعات نشان مي دهد در هر فنجان از هندوانه خرد شده ۹۲ گرم يا ۹۲ درصد آب وجود دارد كه مي تواند براي رفع تشنگي هاي شديد مفيد باشد. بعلاوه وجود ويتامين B۶ (ب۶) در اين ميوه مي توان از آن بعنوان يك ضد تهوع قوي خصوصا در هواي گرم بهره برد.
از سوي ديگر در هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۶ هزار و ۸۸۹ ميكروگرم ليكوپن وجود دارد كه بعنوان يك آنتي اكسيدان بسيار قوي شناخته شده است و در اين زمينه رنگ رنگ صورتي مايل به قرمز هنداونه نيز به دليل وجود همين آنتي اكسيدان هاست بطوري كه مي توان گفت هندوانه هايي كه قرمزترند خاصيت ضد سرطاني بيشتري دارند.
در پايان گفتني است كه اين ميوه چربي يا كلسترول زياد ندارد اما افراد چاق، ديابتي ها و كساني كه از انسولين تزريق براي كنترل قند خون استفاده مي كنند بايد در مصرف آن احتياط كنند چرا كه قند موجود در اين ميوه بالا است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید