آيا سرطان مغلوب دست بشر شده ، يا خواهد شد؟ در جواب اين سؤ الات بايد بگوييم كه فكر معالجه بافتهاي سرطاني با گلبولهاي بزرگ سفيده خون تازگي ندارد و سالهاست علم پزشكي و داروسازي ثابت كرده است كه اين گلبولها سربازان مدافع بدن بوده و هر جسم خارجي خواه ميكرب خواه سلول سرطاني ، كه وارد بدن انسان مي شود، اين سربازان مدافع از سنگرهاي خود بيرون آمده ، با آن مي جنگند و چنانچه اسلحه كافي براي از بين بردن دشمن داشته باشد، فاتح شده آن را از بين مي برند، ولي اگر اسلحه كافي در اختيار آنها نباشد، مغلوب مي شوند.
اين گلبولها بزرگ سفيد در خون انسان و حيوانات به مقدار زياد موجودند و در اشخاص سالم داراي عامل ضد سرطان بوده و در اشخاص سرطاني فاقد اين اسلحه مي باشند و به همين جهت است كه بنا بگفته آن دو دانشمند امريكايي ، اگر از خون اشخاص سالم گرفته شود و به غدد سرطاني تزريق شود، آن را مغلوب مي نمايند، ولي بعدا اگر تزريق نشوند، مرض عود خواهد كرد. به همين جهت دو دانشمند امريكايي كه مدعي اين كشف مي باشند، معترفند كه روش آنها در مرحله آزمايش بوده و داروي قطعي ضد سرطاني نيست .
عوامل ضد سرطاني كه گلبولهاي بزرگ سفيد خون دارند و همچنين اسلحه هايي كه در مبارزه عليه امراض ديگر بكار مي برند، معولا آنها را از خوراكيهايي كه شخص مي خورد، مي گيرند و چنانچه مطالعه شده است ، اين عوامل ضد سرطان در معدودي از خوراكيها موجود است و مقدار آنها در بعضي از داروهاي گياهي زيادتر مي باشند و به همين جهت است كه دانشمندان و محققين براي كشف داروي ضد سرطان ، توجه خاصي به گياهان متفرقه دارويي دارند و داروسازان سنتي ايران هم در گذشته چشم اميدشان به چند گياه دارويي كه از آنها نتيجه گرفته بودند، بود. به عقيده داروسازان سنتي ايران هيچ مرضي بدون درمان و هيچ گياهي بدون منافع دارويي نمي باشد.
مرض سرطان در تحت شرايطي هميشه قابل درمان بوده و خواهد بود و چه بسا بيماران سرطاني كه بدون استفاده از داروهاي ضد سرطان ، خودبخود معالجه شده اند و همين امر ثابت مي كند كه بسياري از خوراكي ها داراي اين عوامل مي باشند، ولي چون مقدارشان براي معالجه سرطان هاي حاد و مزمن كافي نيست ، بايد متوسل به گياهان دارويي شد و بايد ديد كه كدام دسته از گياهان داروي از اين عوامل بيشتر دارند و امروزه سعي داروسازان محقق در اين است كه اين گياهان را عصاره كش كرده و عصاره آنها را به غدد سرطاني و سلولهاي سرطاني كه كشت مي دهند وارد كنند و نتايج آن را مطالعه نمايند. عمل آنها در بكار بردن اين روش علمي راه بسيار خوبي است ، ولي بنظر من اگر اين روش ها را با تجربه داروسازان سنتي ايران همراه كنند، موفقيت آنها بدون شك حتمي خواهد بود و همانطور كه پزشكان چيني توانستند با ادغام طب جديد و طب سنتي خود توجه جهانيان را به طب سوزني جلب سازند، داروسازان جديد ايران هم با ادغام علوم دارويي جديد و تجربيات داروسازان سنتي ايران مي توانند نبوغ ملت ايران را به دنيا ثابت كنند .
داروسازان سنتي ايران بيماري سرطان را با گياه افتيمون كه نوعي سس است ، معالجه مي كردند. اين گياه در تحت شرايطي مي تواند اين بيماري خانمانسوز را درمان كند.افتيمون نوعي سس است ، ولي تمام انواع سس ها نيتوانند در تحت شرايطي داروي ضد سرطان باشند.
سس چيست ؟ سس همين گياه طفيلي است كه در اكثر باغچه هاي تهران و بيانها ديده مي شود، آفتي كه مانند ريسمان پيش رفته و در بدن گياهان پنجه مي اندازند. اين گياه كه انگل و آفت گياهان ديگر است ، داراي دو نوع خاصيت مي باشد يكي خواص ذاتي و ديگر خواص موقتي و اكتسابي ، و چون درمان سرطان جزو خواص اكتسابي است ، بهمين جهت است كه در گذشته توانسته است . عده اي از مبتلايان را معالجه كند، ولي در نزد تمام بيماران مؤ ثر نبوده است . خواص اكتسابي سسها بستگي به گياهي دارد كه اين انگل شيره آنرا مكيده است ، مثلا وقتي به دور گياه سنبل طيب مي پيچد، براي تقويت قلب مفيد مي گردد و وقتي به دور يك گياه ضد سرطان ، مثل قدومه مي پيچد، قادر به معالجه سرطان خواهد بود و اثر آن در درمان اين مرض به مراتب مفيدتر و بيشتر از خوردن عصاره قدومه خواهد شد. در اينجا بد نيست به چند گياه ضد سرطان كه مورد توجه داروسازان سنتي ايران بوده است ، اشاره كنيم .
1- گياهان خانواده بادمجان : در اين تيره از گياهان ، مخصوصا انواع تاجريزي گياهان ضد سرطان زياد است .2- خانواده سورجان : در اين تيره گل حسرت و گل شنبليد كه شعراي ايراني آنرا ستوده اند، اثر ضد سرطاني دارند.
3- خانواده كدو: در خانواده كدو نيز گياهان ضد سرطاني ديده مي شوند.
4- خانواده استبرق : در اين خانواده توجه داروسازان سنتي به گياه غلب لب بوده است .
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید