انگور خشک شده که همه آنرا به نام “کشمش” مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از ميلاد، توليد شده بود و داراي خواص فراوانيست که در اينجا به تعدادي از آنها اشاره مي کنيم :
۱٫ کشمش، ميوه اي خشک و مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود.۲٫ کشمش، يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد و براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند بسيار مفيد است.
۳٫ کشمش، براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است.
۴٫ کشمش، داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.
۵٫ کشمش، باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند. کشمش، براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.
۶٫ کشمش، منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين B در کشمش موجود است.
۷٫ کشمش، محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱ ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بين ۴-۲ ميلي گرم آهن دارد.
۸٫ کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد و فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود.
۹٫ اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.
۱۰٫ کشمش، را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.
۱۱٫ کشمش، از سرطان جلوگيري مي کند.
۱۲٫ کشمش، ميزان LDL يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.
۱۳٫ اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد( LDL) کاهش مي يابد.
۱۴٫ کشمش، آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن را مي کاهد.
۱۵٫ کشمش، موجب کاهش استرس مي گردد.
۱۶٫ کشمش، دهان را خوشبو مي کند.
۱۷٫ کشمش، براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، ۶-۵ عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد.
۱۸٫ تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه، سلول هاي بدنشان را از آسيب حفظ مي کنند.
۱۹٫ کشمش، به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.
۲۰٫ کشمش، مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است.
۲۱٫ کشمش، باعث تقويت اعصاب مي شود.
۲۲٫ کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.
۲۳٫ با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد.
۲۴٫ کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.
۲۵٫ کشمش، منبع خوب ويتامين D و هورمون استروژن مي باشد.
۲۶٫ کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.
۲۷٫ سعي کنيد هنگام مصرف ماست و يا سالاد، “کشمش” را نيز به آنها اضافه کنيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید