دکتر حميدرضا صدري، متخصص پوست، مو، زيبايي در گفت وگو با سرويس علمي پژوهشي ايسکانيوز، در اين خصوص ميگويد: عامل اين بيماري يک نوع انگل است که راه انتقال آن از طريق گزش توسط نيش پشه خاکي است، افرادي که ايمني بر عليه بيماري ندارند به دنبال گزش توسط نيش پشه يا حشره ممکن است به سالک مبتلا شوند .
وي در خصوص علائم بيماري ميگويد: اين بيماري در هر دو جنس و در تمام سنين ممکن است ديده شود. همان طوري که عنوان شد عامل مولد بيماري از طريق گزش پشه خاکي منتقل ميشود بنابراين مناطق بدون پوشش بدن بخصوص صورت،گردن و دستها مستعد بيماري هستند.
وي ميگويد: اغلب بين گزش تا ايجاد ضايعات پوستي چند هفته تا چند ماه فاصله زماني وجود دارد.وي افزود: تشخيص بيماري معمولاً با سابقه حضور و تردد فرد در نقاط شايع بيماري و مشاهده ضايعه توسط پزشک مطرح ميگردد.
جهت تأييد تشخيص معمولاً از نمونه برداري از ضايعات و ترشحات آن و يافتن عامل مولد بيماري استفاده ميشود.
وي افزود: بهترين روش پيشگيري پرهيز از سکونت و تردد و اقامت در محل هاي شيوع بيماري است.وي افزود: روشهاي درماني مختلف از جمله کرمهاي موضعي، سرما و گرما دروني، تراشيدن ضايعات ، تزريق مواد درماني داخل ضايعات کاربرد خود را در مورد درمان دارند و هر کدام از اين روشها ممکن است نياز به تکرار داشته باشند.
ايسکانيوزـمؤلف: غياثي
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید