نوشيدن زياد الکل از عوامل افزايش آمار مرگ در اثر بيماريهاي کبدي عنوان شده است
بر اساس آمار جديد سازمان خدمات بهداشتي بريتانيا (ان اچ اس)، ، ميزان مرگ و مير بر اثر بيماريهاي کبدي در انگلستان، در کمتر از يک دهه ۲۵ درصد افزايش داشته است.
نوشيدن زياد مشروبات الکلي، چاقي و بيماريهاي هپاتيت از عوامل افزايش مرگ و مير عنوان شده است.مبناي اين آمار، گزارشي است که توسط موسسهاي که در زمينه آمار مربوط به مرگ و هزينه هاي نگهداري از بيماران تحقيق ميکند، منتشر شده است.
بر اساس اين گزارش، تعداد افرادي که در اثر بيماري کبدي جان خود را از دست دادهاند، از ۹۲۳۱ نفر در سال ۲۰۰۱ به ۱۱ هزار و ۵۷۳ نفر در سال ۲۰۰۹ افزايش پيدا کرده است.پروفسور مارتين لامبارد، رئيس مرکز درمان بيماريهاي کبدي به بي بي سي گفت که اين گزارش نشان دهنده حقايقي تلخ از نيازهاي افرادي است که در اثر بيماري هاي کبدي مردهاند.
او گفت: "عوامل اصلي افزايش مرگ بر اثر بيماريهاي کبدي، مانند الکل، چاقي، هپاتيت سي و هپاتيت بي، همه قابل پيشگيري هستند. ما بايد پيش از آنکه دير شود تلاشهايمان را در زمينه مقابله با اين عوامل متمرکز کنيم."گزارشهاي متعددي اخيرا نسبت به بالارفتن آمار مرگ در اثر بيماريهاي کبدي به ويژه در ميان جوانان هشدار داده است.
بر اساس آخرين آمار منتشر شده که مربوط به ماه دسامبر سال گذشته است، بيماريهاي کبدي ناشي از مصرف الکل ۶۰ درصد افزايش پيدا کرده است.
در گزارش منتشر شده آمده است که آمار مرگ در ميان مردان بيشتر بوده است به ويژه وقتي که علت مرگ بيماري کبدي ناشي از مصرف زياد الکل باشد.
يک سخنگوي وزارت بهداشت بريتانيا گفت که يک اقدام فوري براي مقابله با اين روند بايد انجام شود و اساس برنامه هاي آينده براي مقابله با بيماريهاي کبدي بايد در زمينه مبارزه با چاقي و نوشيدن زياد مشروبات الکلي باشد.آندرو لانگفورد، رئيس اجرايي يک سازمان خيريه در زمينه بيماريهاي کبدي هم گفت: "اين گزارش به وضوح اين واقعيت را پر رنگ ميکند که بيماران کبدي وجود دارند و همچنان وجود خواهند داشت، اما سيستم خدمات درماني ما آنها را ناديده گرفته است."
او گفت که در مقايسه با بيماريهاي کشنده ديگر مانند سرطان و بيماريهاي قلبي، فقط آمار مرگ در اثر بيماريهاي کبدي افزايش پيدا کرده است.
به نقل از سلامت نيوز
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید