فاطمهى زهرا عليهاالسلام در خانهى يكى از افراد عادى اجتماع زندگى نمىكرد بلكه در خانهى دومين شخص اسلام يعنى سپهسالار شجاع و نيرومند اسلام و وزير مشاور مخصوص نبى گرامى زندگى مىكرد. موقعيت حساس اسلام و شوهرش را بخوبى درك مىكرد و مىدانست كه اگر شمشير على (عليهالسلام) نباشد، اسلام چندان پيشرفتى ندارد.
فاطمه (عليهاالسلام) در يكى از مواقع بسيار حساس و بحرانى اسلامى در خانهى على زندگى مىكرد. سپاه اسلام هميشه در حال آماده باش بود. در هر سال چندين جنگ واقع مىشد و على بن ابىطالب عليهالسلام در تمام يا اكثر آن جنگها شركت داشت.
زهراى عزيز از مسئوليت سنگين و حساس خودش خبر داشت و از حدود تأثير و نفوذ زن در روحيهى شوهر كاملاً مطلع بود. مىدانست كه زن داراى چنان نفوذ و قدرتى است كه به هر طرف خواست شوهرش را مىبرد. مىدانست كه ترقى و عقبماندگى و سعادت و بدبختى مرد تا حد زيادى، به روحيات و چگونگى رفتار زن بستگى دارد.خبر داشت كه خانه بمنزلهى سنگر و آسايشگاه مرد است و وقتى از ميدان مبارزات زندگى و برخورد با حوادث و مشكلات دنياى خارج خسته شد به آنجا پناه مىبرد تا تجديد نيرو كند و خودش را براى كار و انجام وظيفه آماده نمايد و رياست اين آسايشگاه مهم به عهدهى زن واگذار شده است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید