خانه امن ، بستري مناسب براي پيشگيري از جرم و جنايت
يک قاضي دادگستري گفت: محيط خانواده مهم ترين و مقدم ترين نهاد اجتماعي براي تربيت و آموزش است که خود بستري براي جلوگيري از جرم و جنايت است.
قاضي کوه کمره اي در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي برنا در خصوص تاثير خانواده در پيشگيري از جرم وجنايت گفت: محيط خانواده مهمترين و مقدم ترين نهاد اجتماعي براي تربيت و آموزش و حمايت از اعضاي خود و پيشگيري از وقوع جرم و جنايت است.
اين حق کودکان است که در خانواده و جامعه اي بدون خشونت بزرگ شوند ، اين حق را از آن ها نگيريم.
وي در ادامه افزود: اگر خانواده دچار تنش روحي و فكري شود ، نميتواند استحكام داشته باشد و نمي تواند به وظيفهي الهي، انساني و فيزيكياش بپردازد و اين باعث مشکلات در خانواده واجتماع مي شود.
اگر خانواده ها، خانه اي امن براي فرزندان به وجود آورند خود بستري براي جلوگيري از جرم و جنايت است.
کوه کمره اي نظر خود را نسبت به بقاي نهاد خانواده بسيار خوشبينانه عنوان كرد و گفت:معتقدم جامعه بدون خانواده قابل تداوم نيست. خانواده ميراثي اجتماعي است كه ما از نياكانمان ميگيريم و به فرزندانمان منتقل ميكنيم اما براي بررسي كاركردهاي آن، بايد نهاد خانواده را با دنياي روز انطباق دهيم چرا كه خانواده جديد در دنياي جديد تبلور مييابد.
مطمئن ترين تضمين براي ماندگاري خانواده و تعهد افراد نسبت به هم پيوند عميق عاطفي است که ضامن بقاي اين نهاد در زمان بوجود آمدن بحران است.
اين قاضي دادگاه اظهار کرد: اگر خانواده اي دچار ضعف باشد و اگر پيوند عاطفي درون خانواده از ميان برود ، اين نهاد ديگر به عنوان گروه نخستين شناخته نخواهد شد چرا كه در بسياري از موارد ، وقتي فضاي عاطفي به شدت كاهش مييابد و شاهد پادگان شدن خانواده هستيم كه از ماهيت اصل خود به دور افتاده و با ابزارهاي ديگري كنترل ميشود. که خود براي خانه و براي جامعه مشکل ساز است ولي اگر خانواده مستحکم وقوي باشد هيچگاه مشکل در آن بروز نخواهد کرد و در صورت بروز مشکل حل و رفع آن ممکن است.
گردآوري : داوودي
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید